Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec wakacji w kraju

Dałem rodzinie w PL w prezencie 100 euro będąc na wakacjach to mnie wyśmiali

Polecane posty

że tak mało. Co za mentalność w tym kraju, dostają za darmo i jeszcze kur/wom źle.

Gość gość
No cóż, widocznie wszyscy w waszej rodzinie mają takie geny. Nie lepiej było za 80 euro na dobry obiad zaprosić?

co???? jeszcze te gady karmić?? NIE

Gość gość
W pl 100euro to ja mam w 3 godziny. Czym sie chwalisz biedaku na wygnaniu haha. Do tego wszystko mamy tansze. Gnij tam

Gość gość
to nie mentalność w tym kraju, tylko masz ujową rodzinę. a czemu tak, to sam sobie odpowiedz, w końcu to twoje geny

Gość tragédie de la vie
gość dziś to nie geny rodzinne tylko u niego w rodzinie tylko geny polskie w tym kraju, ludzie to kur/wy, oczywiście są nieliczne wyjątki

Gość gość
gość dziś bingol ty cwelu, €100 to ty widziałeś ale na google maps!!!! idź umyj kibel bo nasrałeś i znowu matka będzie darła ryja i zamknie cie w szafie na weekend

Gość dajesz doppsko cwelu
gość dziś W pl 100euro to ja mam w 3 godziny. Czym sie chwalisz biedaku na wygnaniu haha. Do tego wszystko mamy tansze. Gnij tam Zgłoś To teraz tyle pedały płacą za walenie cie w doopsko, no ciekawe

Gość gość
gość dziś co kur/wa jest tańsze w PLu debilu? czosnek i pietruszka???? TO MUSI być tańsze bo by 90% zdechła z głodu w katolandzie

Gość gość
gość dziś to nie geny rodzinne tylko u niego w rodzinie tylko geny polskie w tym kraju, ludzie to kur/wy, oczywiście są nieliczne wyjątki xxxxx ty też stąd, więc ty i twoi bliscy to też koorfa na koorfie?

Gość gość
Taka niestety prawda,mój brat mieszka w UK,przyjechał na święta i kupił chrześniakowi jakiś tam zestaw samochodow i dał 100£ to patrzyli na niego rodzice dzieciaka jakby czekoladą rzucił.

Gość gość
gość dziś to geny i otoczenie, genów nie wymieni ale otoczenie tak, błąd z okresu narodzin naprawiony, otoczenie wymienione

Gość PL to umysłowa patologia
gość dziś dlatego nie odwiedzam już PL, mentalność ludzi w tym pseudokraju jest żałosna, zero wdzięczności, bo uważają że im się należy, masz im dać i czemu tak mało, hooj im w d'upe tam wszystkim

Gość gość
gość dziś nie mam typowo polskich nawyków, choć niestety geny tak, od dawna nie mieszkam w kraju, ale rodzina z pewnością to koorfa na koorfie, nie odwiedzam bydlaków już od dawna to nawet nie wiem co tam robią i mnie to nie wiele interesuje

Gość gość
Kazde dziecko wie ze w PL wszystko jest tansze. 100euro to zona wydaje w salonie pieknosci w jeden dzien. Czym sie chwalicie dopomyje?

Gość gość
Nie odwiedzasz bo cie nie stac cwelopedale. Gnij w uk i wdychaj aromaty ciaptych hahahahahhaha:D

Gość gość
rób pałe księdzu w katolandzie przy spowiedzi patologio umysłowa, nawet niemcy się z was tępaków śmieją z tymi modlitwami na granicy, tam kur/wa trzeba aby ruskie atom je/bneli i tyle, zrobią to co hi/tler nie zdążył, teraz rozumiem dlaczego chciał tą całą patologie w obozach zniszczyć

Gość gość
gość dziś ciapaci chociaż mają morały tępa polska patologio, nie chlają jak większość patologicznych polaczków i ich kobiety się nie kur/wią na każdym rogu jak szmaty polskie, co k***a się chwalisz tym hoojowym twoim krajem? co tam kur/wa jest? GÒWNO!!!! Nie ma nic polskiego, tylko nazwy i to też za niedługo zniknie tak samo język, tępa kur/wo obsrana męska cípo, je/b dalej na taśmie u Janusza za €400 w katolandzie i liż mu jaja durny patrioto, NIE MASZ z czego być dumny osrańcu mieszkający u mamuśki w pokoju w bloku w wieku 35 lat

Gość gość
My nie dajemy pieniędzy. ale też nikt nigdy nie prosił. Jak lecimy do Polski, to zawozimy naszym tatom dobrą single malt np Macallan, Isle of Jura superstition itd. a mamom np dobre perfumy - ostatnio dalam i jednej i drugiej Chloe Singature. a jak chcą sie wybrać do nas to kupujemy im loty. w Polsce też zawsze kupimy do kolacji dobre wino, ja też niedawno kupilam leki tacie bo ma nowe drogie, itd

Gość gość
Niemcy nam zazdroszcza ze nie wpuszczamy ciapatych pedale i polska katolicka , gnij poza pl cwelu.

Gość każdy niemiec by tak chciał
niemcy wam zazdroszczą że księża bezkarnie dymają ministrantów i mają kochanki i bachory z nimi, a wy tępaki im kłękacie jak tępe bydło aby wam się spuszczali do japy i kase na tace dajecie na ich BMW, jest co zazdrościć to fakt

Gość gość
Zazdroscisz ze cie na BMW nie stac pedale :D a nas w PL stac

Gość gość
Nie stać mnie w tej chwili, bo mam AMG 45. Z drugiej strony po co mi na dodatek beemka.

Gość gość
Masz ale w simsach dopomyju z uka :D w PL mamy wszystko!

Gość gość
gość dziś Zazdroscisz ze cie na BMW nie stac pedale smiech.gif a nas w PL stac >>> na 20 letnią BMke to stać każdego pracownika Mac'a, czym się podniecasz głupolu

Gość cudo nad cudami
gość dziś Masz ale w simsach dopomyju z uka smiech.gif w PL mamy wszystko! 0000 wszystko jest tam burdel to fakt, na każdym rogu burdel, kościół i apteka

Gość gość
gość wczoraj W pl 100euro to ja mam w 3 godziny. Czym sie chwalisz biedaku na wygnaniu haha. Do tego wszystko mamy tansze. Gnij tam XX tyle zarabiasz i na kafe siedzisz??? sadze ze sie dowartosciowujesz wiazac ledwie koniec z koncem a na wakacjach to dawno byles bo zarabia takie pieniadze to nie siedzi sie w necie a juz nie w sobote:D...biedaku

Gość bingol cwel daje czadu
on pisze na 10 letnim laptopie z pokoiku u matki, bo wuefista nigdy na swoim nie będzie, a jak stara mu zrobi szlaban i odcina prąd to pare dni go nie ma

Gość do roboty hooje
nikomu nie daje żadnej kasy, szczególnie tym leniwym kur/wom w PL