Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poleccie mi jakies maski do twarzy z rossmana

Polecane posty

Gość gość

znacie jakies fajne?

Gość gość
Tak, super jest Eliksir na krótkie noce Perfecta. Twarz faktycznie wypoczęta, nawet po krótkim śnie.

Gość gość
Ja używam, ale znajdziesz je nie tylko w rossmannie, maseczka Perfecta nawilżająca, dwie saszetki, kosztują około 2,29 zł. Dla mnie super

A jaki masz rodzaj cery? Bo to bardzo wazne. Generalnie ja polecam bielende, np detoksykujace maski. Kazda ma w skladzie wegiel, ktory oczysszcza, detoksykuje cere i do tego pozostale skladniki odpowiednie do danego rodzaju cery. Maska jest wygodna w nakladaniu, dobrze zasycha i zmywa sie bezproblemowo :)

Gość gość
z rossmanna to nie wiem, ale mega maski za z rych syberyjskich kosmetykow Babuszka Agafia czy jakos tak mają maski w takich wyciskanych opakowaniach, jak soczki cena 10-17zł, najlepsze maski jakie miałam przy innych nawet jeśli było zaznaczone że są dla skóry wrażliwej - twarz mnie piekła! :/

Gość gość
aga0411 dziś Płacą ci za ten spam ryczałtem czy od wpisu? Żałosna reklama... :o

Gość gość
teraz na promocji w super pharm kupilam na promocji zapas masek carbon detox i silver detox, akirat te maski bielenda ma spoko wiec nie koniecznie musi byc to spam..