Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne 11 razy

Polecane posty

Gość gość

Czy to normalne ze podczas 36 godz 44 letni facet mógł 11 razy ? Cały czas mu stoi

Gość gość
Normalne, ale to jest niebezpieczne. Mnie udało się osiągnąć 8-9 bez większego wysiłku.

Gość gość
pewnie viagry się nałykał ! :)

Gość gość
No właśnie na pewno się nie nalykal .trochę alkoholu mila atmosfera ale po raz pierwszy spotkałam się z taką sex maszyną

Gość gość mania
Zazdroszczę Ci. Też bym takiego chciała.

Gość Teppic No1
Wykonalne, aczkolwiek mam od wymienionego pana 12 lat mniej, więc gratuluję mu organizmu wyczynowca :D Nie wypowiem się jednak dokładniej dopóki nie dowiem się co rozumiesz przez "może 11 razy". Może 11 razy uprawiać seks? Może 11 razy się spuścić? Może 11 razy doprowadzić cię do orgazmu podczas jednego seksu? O które z powyższych chodzi? :D

Gość gość
Prawda jest taka, że to tylko i wyłącznie Twoja zasługa. Też miałem kiedyś taką koleżankę i miałem taką samą akcję z nią.

Gość gość
Sprawa wygląda tak. Spotykamy się od dwóch miesięcy codziennie sex albo dwa razy dziennie .wyjechaliśmy razem po raz pierwszy na dłużej dopiero jutro wracamy a tutaj non stop jest gotowy . Orgazm mam za każdym razem on nie .gra wstępna dluuuga i długi sex w sumie snu może 3 godz....tak wiec 11 stosunków i 11 moich orgazmów...

Gość gość
Wejdź na E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji