Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona___

Co zrobić, żeby mnie nie zostawił?

Polecane posty

Gość zagubiona___

Witam wszystkich czytających :) Otóż mój związek z chłopakiem trwa 4,5 roku. Ja pracuję, a on studiuje i pracuje jednocześnie. Dlatego mamy dla siebie mało czasu i głównie piszemy ze sobą przez internet. Jakiś miesiąc temu, kiedy byliśmy ze sobą przez cały dzień i wszystko było w porządku, on po powrocie do domu napisał mi, że już nie wie, co do mnie czuje. Wpadłam w panikę, bo nigdy wcześniej nic na to nie wskazywało. Po kilku dniach udało nam się spotkać, było przytulanie, pocałunki i seks. Po wszystkim wyznał, że ma nadzieję, że mnie kocha. Mija kilka dni, on pisze, że mnie nie kocha... Przyznam, bywałam niemiła dla niego, czepiałam się. Marudziłam i fochałam dosyć często. Ale jego zachowanie mnie zadziwia. Tak nagle? ... Dziś idziemy na imprezę razem. Po niej mamy porozmawiać. Wiem, że chce się rozstać. Zupełnie nie wiem, jak się zachować...

Gość gość
To jest normalne, obr***ał sie i znalazł sobie następną, poszukaj sobie nowego faceta.

Gość gość
Skoro mowi ze cie nie kocha to tak jest i lepiej zebys pozwolila mu odejsc a nie pozwalala zeby co jakis czas wracal na przytulanie i seks bo wtedy to dopiero bedzie okropne nie daj sie tak traktowac zaslugujesz na normalny zwiazek

Gość zagubiona___
Ciężko tak po tyłu latach zostać porzuconą, kiedy nadal go kocham i miałam mnóstwo planów związanych z nim.

Gość gość
Oczywiscie ze ciezko rozumiem to ale musisz walczyc o siebie bo jesli mu pozwolisz na takie niby zrywanie i wracanie to bardzo zle sie to na tobie odbije bedziesz sie czuc niepewnie stracisz poczucie wlasnej wartosci naprawde nie warto ja to przechodzilam wyszlam w koncu z takiego pseudo zwiazku jako wrak

Gość zagubiona___
Powiedział, że zbyt mało się widzimy ze sobą. Po jakimś czasie dodatkowo oprócz studiów zaczął pracować... Do tego wyznał, że seks był po to, żeby sprawdzić czy coś do mnie czuje...

Gość gość
Mezczyzni sie nie zakochaja przez seks!

Gość zagubiona___
więc jak to rozumieć? to jego "testowanie"

Zaprzestań kontaktów z nim.W ten sposób odzyskasz wolność lub jego zainteresowanie.Jeśli Cię nie kocha nic na, to nie poradzisz i lepiej, abyś szybciej uwolniła się od niego i dała sobie szansę na inną miłość.A jeśli tli się w nim uczucie, to przy odsunięciu się od niego, on zrozumie ....poczuje Twój brak ....i wróci.

Gość gość
Moim zdaniem jest mu z toba dobrze w lozku podobasz mu sie itp ale skoro nie kocha to nie ma co tego ciagnac bo bedziesz cierpiec i czuc sie wykorzystana

Gość gość
Taaa... Pewnie jeszcze zanim ostatecznie Cie rzuci będziesz chciał parę razy Cie bzyknac. U niego uczucie już się wypaliło, a Ty szanuj się dziewczyno i skoro on mówi że nie kocha to nie uprawiaj z nim seksu tylko rozstancie się i urwij kontakt. Będzie krócej bolało. Dobrze Ci tu piszą, przeciąganie tego wszystkiego tylko spowoduje że będziesz bardziej cierpiała, roiła sobie w głowie że może on się opamięta, a on tylko pokorzysta z Ciebie jak z laleczki do seksu a za jakiś czas oznajmi że kogoś poznał o się zakochał, no a przecież tobie już dawno mówił że juz nic nie czuje... Trochę godności dziewczyno, rozstancie się definitywnie.

Gość zagubiona___
Tak właśnie mówi, że jestem ładna o mu się podobam. Jednak nic nie czuje. Widzę, że mu z tym ciężko. W mediach społecznościowych wyraża smutek. Spotykać się ze mną nie chce. Po kilku dniach ciszy z mojej strony wysyła do mnie jakieś snapy, pisze. Chce utrzymać kontakt, zwrócić na siebie uwagę. Jestem dla niego wtedy miła i nic więcej. Na początku pisałam "dlaczego mnie zostawiasz, spróbujmy od nowa". Dostawałam w zamian chłód i obojętność. Dziś widzimy się być może po raz ostatni.

Gość Carycka
Dobrze ktos napisal że skoro powiedzial ci juz że cie nie kocha to zerwij z nim a krocej bedzie bolalo. Nie ciagnij za soba 'zdechlego konia'. A musisz z nim isc na te impreze?

Gość zagubiona___
Ostatnio czuję się jak zabawka. Mam być przy nim, kiedy jestem mu potrzebna Na imprezę musimy iść, bo już za późno żeby to odwoływać

Gość gość
Nic nie musisz!!! Po prostu chcesz z nim isc i tyle!

Gość zagubiona___
tak, chcę z nim iść. bo to jedyna okazja, żeby się spotkać i żeby powiedział mi prosto w oczy, że mnie nie kocha. do tej pory tylko pisał

Gość zagubiona___
Nad ranem dam znać, co wynikło z dzisiejszej imprezy