Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiony2000

Widoczny penis w nogawce

Polecane posty

Gość Zmartwiony2000

Cześć drogie Panie mam problem z ukryciem mojego penisa może nie tyle ze jest z***biscie długi ale gruby jak moja ręka mam 17lat i cieżko zapanować mi nad erekcja w każdej sytuacji. Jak reagujecie na takie widoki bo widzę ze kobiety patrzą gdzie bym nie poszedł jak na nie patrzę uciekają wzrokiem. Trochę się tego wstydzę bo mimo wąskich majtek zawsze wypadnie mi idąc do nogawki i widać taka dość spora bulwę :)

Gość gość
:D to reakcja na opis.

Gość gość
Zrobisz kariere w poornolach

Gość Zmartwiony2000
Nie odpowiadacie na pytanie :)

Gość gość
Heh, taki się urodziłeś i taki umrzesz. Chyba nie ma się co przejmować, miałam kiedyś sąsiada który chyba miał podobną bulwe do twojej bo zawsze coś mu się majtało w nogawce troche powyzej kolan bo nie był wysoki. Wątpię żeby się tym przejmował chociaż budził zainteresownie i kobiet i mężczyzn. Byłam świadkiem jak jakiś jego chyba kumpel bo obaj szli podpici ulicą spytał co on tam nosi w spodniach, a sąsiad na to.. bejsbol wyjątkowo twardy chcesz sprawdzić? :D

Gość Zmartwiony2000
Rozumiem z jednej strony podoba mi się te zainteresowanie ale z drugiej jest upierdliwe ostatnio babka w piekarni oddając mi resztę podmywała mnie po dłoni i mrugnęła do mnie okiem spoglądając na moja bulwę :)

Gość gość
Zmartwiony napisz jeszcze 10 razy o tej bulwie, a potem idź zasadź tego buraka cukrowego w jakims słoiku :D bo widać że się sam nakręcasz zboku

Gość gość
w sam raz do zabawy, masz powód do dumy

Gość gość
Ja się ich naogladalam pracując w saunie tyle że nawet nie zwracam uwagi .