Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość obserwator

Ludzie na tym forum się nienawidzą.

Polecane posty

Gość gość obserwator

Ciągle kłótnie, hejty, szydzenie z innych...niektórzy wyładowuja swoją złość na nie odpowiednich osobach, czy to normalne? : D

Gość gość
Bywa i tak. Taką możliwośc anonimowego wyładowania się, daje tylko i wyłącznie internet, więc kto chce, to korzysta.

Gość gość
No to po prostu świat schodzi na manowce lub psy. Trzeba panować nad złością

Gość gość
W necie to jeszcze pol biedy gorzej. Jak sie pracuje z dwiema babami ktore te wszystkie rzeczy funduja ci na zywo

Gość gość
Taka jedna idiotka zakladala hejterskie tematy pod moim adresem dzien w dzien.Wiec ja zaczelam robic to samo,to ona byla bliska placzu i mi grozila,ze mnie zaskarzy :) Tacy ludzie sa,sami zmieszaja ciebie z blotem,powyzywaja od najgorszych i sie swietnie przy tym bawia,a jak ty zrobisz to samo to wtedy udaja wielce pokrzywdzone i groza,ze pojda z tym na policje ;)

Gość gość
Napisalam jej,zeby wszystko co tu wypisuje powiedziala mi w realu prosto w twarz,to wtedy pojawily sie schody :D

Gość gość
14:05 a jakie tu macie nicki?

Gość gość
Tu wszyscy unikają nickow , bardzo tu dużo tzw,.wypaczonych ludzi, którzy nigdy tu nie powinni być .Zycie ich nie przyjmuje , wiec wyzywaja się tutaj na wszystkich .Ogolnie panuje tu niezyczliwa atmosfera tu nikt w potrzebie nikomu reki nie poda .Jeżeli jest tutaj grupa fajnych ludzi to i tak atmosfera tutaj jest bulwersujaca.

Gość gość
14:41 .... tu nikt w potrzebie nikomu reki nie poda ... z tym się nie zgodzę.

Gość gość
Ja mogę podac swój nick , powyzsza wypowiedz jest moja , ale po co ?

Gość gość
14.44 Okey , wiec mówisz o sobie , to bardzo chwalebne.Zobaczymy ile będzie jeszcze takich wpisow jak twoje .Poczekamy.

Gość gość
14:48 .... Okey , wiec mówisz o sobie , to bardzo chwalebne ... Nie, aż tak dobrze nie ma, żeby mnie chwalić. Bo tez mam swoje wyskoki, ale jak widzę, ze ktoś ma naprawdę problem, albo załamke, to pomagam na ile umie, nawet jeśli bym tylko mogła dodać otuchy. I jest tu więcej takich osób, widzę po tematach, że też sie niektórzy starają. Oczywiście hejterów jest sporo i częściej sie udzielają, stąd może to tak źle wygląda na pierwszy rzut oka.

Gość gość
Wiekszosc postow jest tez wymyslona tak, ze pierwsze to zgadnąć , czy powinno się pomoc czy tez nie. Fikcja miesza się tutaj z realiami znakomicie .Nie można mieć o to pretensji , bo to tylko internet.

Gość gość
14.53 Trzeba wlasnie widzieć ten problem , tu się zgadzam Może trochę przesadzona moja wypowiedz, ale jak tu widze te kretynskie wpisy to mnie ponosi .Gdyby chociaż to było jedyne forum , ale wszędzie jest podobnie.

Gość gość
ja nawet nie wchodzę w kretyńskie tematy, bo szkoda czasu, nigdy nie odpisuję jakimś głupkom, którzy wkręcają naiwnych. Są ciekawsze zajęcia niż pisać głupoty i skłócać ze sobą jakieś ofiary losu i nadmiaru wolnego czasu ☺

Gość gość
Jednym się nudzi po prostu. Nikt z nimi nie chce gadać to trzeba się wściekać na forum

Gość gość
15:00 ... dokładnie tak jest chyba na wszystkich forach czy innych stronkach w necie. To mój wcześniejszy wpis "Taką możliwośc anonimowego wyładowania się, daje tylko i wyłącznie internet, więc kto chce, to korzysta." Czasem mnie ten świat internetowy przeraża, widząc jak niektórzy te nieograniczone możliwości źle wykorzystują.

Gość gość
Co jest najbardziej wkurzajace , ze ludzie sa bezkarni w swoim postepowaniu Realni w zyciu już by odpowiedzieli za swoje slowa

Gość Universum
Nie tylko na forum niestety.

Gość gość
nikt za nic nie odpowiada, w realu da się wkręcić głupszego od siebie. Na zasadzie "Pan zawinił, Cygana powiesili". Każdy mądry na forum, te wywody o odpowiedzialności, a takie cyrki z reformą wymiaru sprawiedliwości obecnie, bo to ostatnie miejsce, gdzie ktoś za coś odpowiada

Gość gość
Pełno bandytów, złodziei, oszustów, a tu by chcieli karać jakieś sieroty, co sobie z głupich kpiny w necie robią. Niech mamusia da parę klapsów i po sprawie ☺

Gość gość
takie okropne rzeczy wypisują źle wychowani ludzie. Mamusia nie dała klapsa i mamy efekty

Nie zgodzę się z ostatnim wpisem, cwaniak84 ten od tematów pedofilskich nie raz sie żalił, że był karany przez ojca fizycznie :D jak widać bicie nie pomaga