Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Każda kobieta uwielbia.....

Polecane posty

Gość gość

Chyba każda kobieta uwielbia dostawać drobne prezenty czy kwiaty bez okazji.. Chyba każda lubi jak facet się o nią stara i okazuje jej swe uczucia.. Stąd moje pytanie, jak jest w waszych związkach? Jestem mężatką od 5 lat.. ale przez te 5 lat nigdy nie dostałam żadnego prezentu, upominku czy kwiatów bez okazji.. szkoda, bo to naprawdę miłe uczucie..

Gość gość
zostałaś zdobyta i facetowi nei chce się wysilać to taka norma

Gość gość
u samców to normalne:D

Gość gość
Norma jak juz dostał zone nie musi robić nic

Gość szry
mhm, no spoko, a czym chcialabys utrzymac ten stan drobnych prezentow czy kwiatkow bez okazji? niech zgadne: istnieniem. to ma wystarczyc, prawda? no to najswiezsza wiadomosc: facet tez istnieje. i to powinno wystarczyc. ma wiecznie sie starac i okazywac uczucia a ty masz "laskawie" na to pozwalac? fajny uklad? wygodny? no jasne. ale tylko dla jednej ze stron. dla drugiej to zwykle pasozytnictwo, i w koncu sie chec wiecznego dawania w proznie konczy, bo ilez mozna ladowac w dzban bez dna? inna sprawa, moze nie dostrzegasz roznych drobnostek, o ktore nie trzeba sie siermieznie dopraszac, bo facet po prostu o nich pamieta? nie wystarcza codziennosc? musisz byc wiecznie adorowana? to moze pozwol swojemu facetowi zdobywac inne kobiety, skoro ciebie juz zdobyl. niefajnie? to naucz sie doceniac to co masz. mowisz ze nie masz nic? to sie rozwiedz. wtedy sie przekonasz co tym "nic" bylo - powodzenia

Gość gość
Baby by tylko prezenty dostawały, nie tylko z okazji ale jeszcze bez okazji by chciały, chytre są jak dzieci :-O

Gość gość
O masz ale się ktoś rozpisal

Gość gość
boli go jak widac a jeden to dusigrosz i skapiec ja kwidac:DDD

Gość gość
A co szpileczka zabolała? :-P

Gość gość
nic nie zabolało tylko widać ta waszą muliznę prostacką

Gość gość
Dusigrosz? No jasne, facet ma swoją kasę pompować w babę ale jej kasa to już tylko jej, ona nie jest dusigroszem co? Głupota ma tą zaletę że nie zdajecie sobie z niej sprawy :-D

Gość gość
Ty za to jesteś skomplikowana jak chuy, na prezenty łasa :-D

Gość gość
Ty pewnie ten typ,ze nie sprawisz drobnej niespodzianki swojej kobiecie? a jakies imieniny czy dzien kobiet masz głeboko?

Gość gość
każda lubi jak mężczyzna okazuje jej zainteresowanie a drobne upominki są dowodem takiego zainteresowania i nic w tym złego. Jest to po prostu materialna forma pamięci. Ona sobie postawi potem takiego słonika z trąbą postawioną do góry, którego jej podarujesz przy łóżku i będzie jej on przypominał ukochanego. To samo kwiaty itp. Natomiast niektóre kobiety stają się albo od początku są wyrachowanymi materialistkami i przeliczają mężczyznę na dochód i pieniądze. Trzeba umieć odróżnić te dwie sytuacje bo ten pierwszy typ kobiety to normalna rzecz a na drugi lepiej nie trafić.

Gość szry
no samice, moze ktoras sie odniesie do tresci a nie do czlowieka, czy wymagam za duzo? bo opluc kogos i w przedszkolu dzieciaki potrafia, zadna filozofia...

Gość gość
Jak nazwać facetów ,,kochających" swoje kobiety za prezenty? Pewnie i tak za trudne dla was :-D

Gość gość
samice?? no Ty idz na dyskusje do chlewika:D!

Gość gość
a to "sryy" to baba czy chłop, że się tak rozgdakało?

Gość gość
to wykastrowany samiec:D!

Gość szry
gość dziś - okej, dobrze, to akurat calkiem cenne rozroznienie, postaram sie je zapamietac i byc uwazny, ciagle jednak jest to jednostronne. ja bym chcial sie dowiedziec w takim razie troche innej rzeczy: Ile z takich samic ktore by chcialy dostawac bez okazji(bo przy jakiejs okazji jak sie nic nie dostaje to sorry, ale kto by sie wiazal z kims kto nie pamieta o kilku w roku dodatkowych datach? przeciez to sobie mozna w kalendarzu zapisac jak ktos ma pamiec dziurawa) robia(lub robily, jesli jeszcze ten etap facet przerabial) drobne upominki swojemu partnerowi? prosze sie okreslic, tak lub nie, robie/nie robie.

Gość gość
...powiedziała studnia bez dna ;-)

Gość szry
dziś - a "samice" biora sie z tych "samcow" tu i owdzie. moze po prostu uzywam wam podobnego jezyka, zeby lepiej dotrzec do publicznosci. chociaz do takiej z to i z karabinu chyba sie nie dotrze, kula nigdy nie znalazlaby mozgu:D

Gość gość
Tak brzydko? No a u kobiet to klasa? :-D

Gość gość
jak swiat swiatem to faceci od poczatku biegali za kobietami i sie przymilali:P

Gość gość
Ten temat jest następnym przykładem babskiego postrzegania feminizmu, który kobiety zwalnia z obowiązków cedując je na facetów ale jednocześnie zachowują ich dotychczasowe obowiązki z ery jaskiniowców, to jest logika i uczciwość kobiet :-P

Gość gość
ja dostaję bardzo dużo od mojej partnerki. Ona nawet mi robi więcej takich drobnych upominków niż ja jej. Zna nie tylko daty urodzin, imienin czy pewnych rocznic ale wszystkie moje wymiary i kupienie mi koszuli, spodni itp. nie stanowi dla niej żadnego problemu. Nie ma w tym żadnego wyrachowania, po prostu jej to sprawia radość, że może komuś takimi upominkami zrobić radość. Kupuje mi, swoim rodzicom, bratu.

Gość gość
Milo, bardzo milo, prawie ze zbyt milo. Widac fajnie sie dobraliscie, powodzenia w przyszlosci

Gość gość
Jak świat światem kobiety ze swoich obowiazków się wywiązywały a teraz by chciały wyłącznie korzystać :-D

Gość gość
aco dajes Jej od siebie? bo kiedys moze Ona....

Gość gość
Może to że chod******ieracie aby ona miała środki na te prezenty dla braci :-P