Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

33ci dzień no fapu, było warto

Polecane posty

Gość gość

Dziś mój 33-ci dzień na no fapie w hard-mode, wieczorem odwiedza mnie dziewczyna, już nie mogę się doczekać :) A poznałem ją dzięki pewności siebie jaką dała mi abstynencja.

Gość gość
to mój temat https://f.kafeteria.pl/temat/f1/no-fap-challenge-dzisiaj-strzepalem-sobie-po-3-tygodniach-nie-walenia-p_6879979 x teraz będę robił próbę 4tygodniową, 28 dni nie walenia, potem 5 tygodniowa, 6 tygodniowa itd... ale jakoś póki co nie czuje by mi to coś dawało na plus, pierwsze dni są ok ale potem to już jest tylko walka z popędem i napięciem, żadnej zwiększonej pewności siebie też nie czuje, no ale będę próbował dalej, coraz to dłuższe próby nofap

Gość gość
ale co wam to ma dać że się będziecie ograniczać? lansują tą dziwną mode na nofapanie ale po co to i na co to nie wiadomo, żadnych korzyści z tego nie ma, tylko mordęga i powstrzymywanie się na siłę

Gość gość
Tak szybko ci da doopy?

Gość gość
To chyba indywidualna sprawa, ale według mnie zno fap daje duże korzyści. Duże, lecz subtelne. Nie potrafię tego dobrze wytłumaczyć komuś, kto nie próbował. Po pierwszym tygodniu czuje się jak buhaj, napalony, naelektryzowany. Mam o wiele większą motywację i chęć poznawania kobiet. I chociaż pała cały czas wibruje, to w towarzystwie kobiet patrzysz na nie trochę inaczej, nadal seksualnie, owszem ale przestajesz o seksie myślec w kategoriach ulżenia sobie. Nie mówiąc już o zaoszczędzonym czasie i dumie z powodu utrzymania samodyscypliny. Moim zdaniem warto troche pocierpieć i się przekonać.

Gość gość
bo jak po 33 dniach będzie się z nią bzykał to orgazm będzie silniejszy. Tak działa orgasm control. Ewentualnie jeszcze mógłby dać się zapiąć w pas cnoty i dziewczyna odpinałaby go gdyby przyjeżdżała do niego na seks. https://en.wikipedia.org/wiki/Chastity_belt_(BDSM)#/media/File:Chastity_cage.jpg

Gość gość
Żadnych pasów cnoty, nigdy sie na to nie zgodzę. Podjąłem się NoFapu żeby wyjść z przegrywu w kwestiach damsko-męskich i kiedy osiągne cel nie bedę go już dłużej stosował. Taka jezt jego idea- porzucenie złych nawyków i wyrobienie dobrych.

Gość gość
wszystko zależy jak atrakcyjna jest laska. Ja się raz dałem zapiąć i było super aczkolwiek traktowaliśmy to jako wakacyjną zabawę. Dziewczyna zapięła mnie w pas i po zakończeniu roku akademickiego pojechaliśmy do naszych domów na miesiąc. Musiałem oczywiście uważać aby nikt z rodziny nie podpatrzył, że coś takiego mam, trochę było też kłopotu z higieną ale był to miękki, silikonowy BON4 więc udało się bo generalnie przy noszeniu luźnych bokserek nie widać. Faktycznie przez miesiąc pełna abstynencja ale jak po miesiącu pojechaliśmy na wspólne wakacje wypięła mnie z niego i był super seks. Fajne doświadczenie jako pewna forma zabawy

Gość gość
no a jak sie sika w takim pasie cnoty? jak się da dojść do małego by się odlać to i tak samo da się do niego dojść by go strzepać

Gość gość
13:52 To jednak nie dla mnie, stary.

Gość gość
jest dziurka przez którą się sika na siedząco. Ale u mnie to nie podpadało bo my w domu zawsze sikamy na siedząco z szacunku dla niej aby nie pochlapać kibla bo jesteśmy (ja, ojciec i brat) bardzo wysocy.

Gość gość
Ja bede nosil plastikowy cb6000s przez dwa tygodnie. Zona za granica. Ciekawy tylko jestem jak bedzie z przejsciami security na lotniskach... haha Nie powinno nic tam piszczec ale nigdy nie wiadomo :-)

Gość gość
bez kitu takie przegyrywy tu siedzia? xD i tak nigdy nie zaruhacie