Gość dantemojo Napisano Październik 14, 2017 hej Mam problem z włosami. Są one nietypowe. Nie wiem od czego zacząć. Potrafią przybierać kształt który się im nada. Kiedy zrobie kucyk i zdejmę nagle gumkę to one nie spłyną mi na ramiona ale pozostaną w takiej formie jak bym miała kucyk. Kiedy mam je rozpuszczone są puszyste i wydaje ich się dużo do innego kiedy zrobie koka. Jest on tak mały że mogę go przypiąć wsówką i pozostanie lekko wystakący pagówrek. Tylko po kompieli mam mocno kęcone włosy. Jak je rozczeszę powstaje wielka puszysta ,,szopa,,. i żeby się z powrotem zakręciły muszą zadziałać siły wyższe czyli wyjde na zewnątrz i wiatr będzię je szarpał. jet tez tak że same mi się zakręca kiedy przez tydzień ich nie szczotkuje. Żeby mieć je kręcone suszę je zaraz po kompieli i na nich nie śpię. Nigdy nie używałam spesjalnego szamponu albo odżywki do kręconych włosów. Zazwyczaj wybieram je kierując sie tym aby były przeciw wypadaniu i odżywiały moje włosy. Ostatnio się interesowałam czytałam i oglądałam filmy które zawierały wypowiedzi ludzi którzy się nagle dowiadują że mają kręcone włosy bo zaczynają stosować jakżąś odżywkę czy zmieniają śrobowisko w którym mieszkają. Chciałabym mieć non stop kręcono włosy a nie tylko po wysuszeniu. Bardzo proszę was o poradę wskazówkę co mogłoby mi pomóc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach