Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość dantemojo

włosy kręcone

Polecane posty

Gość dantemojo

hej Mam problem z włosami. Są one nietypowe. Nie wiem od czego zacząć. Potrafią przybierać kształt który się im nada. Kiedy zrobie kucyk i zdejmę nagle gumkę to one nie spłyną mi na ramiona ale pozostaną w takiej formie jak bym miała kucyk. Kiedy mam je rozpuszczone są puszyste i wydaje ich się dużo do innego kiedy zrobie koka. Jest on tak mały że mogę go przypiąć wsówką i pozostanie lekko wystakący pagówrek. Tylko po kompieli mam mocno kęcone włosy. Jak je rozczeszę powstaje wielka puszysta ,,szopa,,. i żeby się z powrotem zakręciły muszą zadziałać siły wyższe czyli wyjde na zewnątrz i wiatr będzię je szarpał. jet tez tak że same mi się zakręca kiedy przez tydzień ich nie szczotkuje. Żeby mieć je kręcone suszę je zaraz po kompieli i na nich nie śpię. Nigdy nie używałam spesjalnego szamponu albo odżywki do kręconych włosów. Zazwyczaj wybieram je kierując sie tym aby były przeciw wypadaniu i odżywiały moje włosy. Ostatnio się interesowałam czytałam i oglądałam filmy które zawierały wypowiedzi ludzi którzy się nagle dowiadują że mają kręcone włosy bo zaczynają stosować jakżąś odżywkę czy zmieniają śrobowisko w którym mieszkają. Chciałabym mieć non stop kręcono włosy a nie tylko po wysuszeniu. Bardzo proszę was o poradę wskazówkę co mogłoby mi pomóc.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować