Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauwazylyscie ze w tym kraju kobieta zawsze jest nizej niz mezczyzna?

Polecane posty

Gość gość

a zwlaszcza starsze kobiety wyznają kult "k/u/t/a/s/a" syna lub zięcia bardziej kochają niż corke:o

Gość gość
najgorzej jest na rynku pracy :O

Gość gość
nie wszędzie, w tym kraju mieszkaja też normalni ludzie i normalne rodziny

Gość gość
To się powoli zmieniało, ale chyba zostało zastopowane :( Ostatnio na gazecie pl czytałam kilka artykułow o molestowaniu, wszystkie z perspektywy kobiet, jeden z perspektywy ojca dziewczynki napastowanej w tramwaju. Pod wspomnieniami kobiet pełno komentarzy "słowem nie da się molestować, bez przesady, histeryczki, nienawidzicie mężczyzn, też mnie pytał ktoś o seks i co, to ma być niby molestowanie?" a pod tym o ojcu, który dorwał chłopaków co zaczepiali mu córkę? "brawo, tak trzymac, ja to bym im jeszcze mordy obił, niech się uczą szacunku". x Nawet w kwestii molestowania to faceci wiedzą lepiej kiedy ono następuje i to faceci mogą reagować. kobieta ma siedzieć cicho

Gość gość
Tylko chciałam jeszcze zauważyć, ze kobiety też czynnie przyczyniają się do takiej sytuacji. po pierwsze - będąc w toksycznych związkach dają dzieciom przykład jak powinny wyglądać relacje, po drugie, będąc w nawet całkiem przeciętnym związku nie angażują ojca do wychowania (którym to bardzo na rękę), po trzecie - dają się wplątać w wojenki między sobą, a faceci są zadowoleni, że baby walczą między sobą a oni rządzą. Kobiety wobec siebie nawzajem potrafią być naprawdę podłe i okrutne.