Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutny12

Co mam zrobic by zauwazyła we mnie kogos więcej

Polecane posty

Nie wiem co mam zrobic zakochałem się w osobie która wogóle nie zauważa że ją kocham.Za każdym razem jak potrzebuje pomocy to pomagam.Nie miała tranportu na impreze a ja już byłem na miejscu i wracałem specjalnie 30 km w jedna stronę po nią ,zabrakło jej paliwa samochodzie ja o 21.00 zasuwałem na stacje po paliwo.A teraz ja wyjechałem już 1,5 miesiąca nie gadamy i nie wiem co zrobić brak mi odwagi nawet napisać co słychać bo myslę że z siebie zrobię idiotę bo zazwyczaj jak rozmawiam z kobietami to cos palnę i głupio mi później

Gość gość
Jechales 30 km bo zabrakło jej paliwa super takie wyskoki sa przed ślubem potem to ona pewnie pks albo na stopa pewnie musiala pójść

Gość gość
nic nie zrobisz, wiecznie bedziesz frajerem na posylki i rekawem do wyplakania sie. jedyna mozliwosc to ona cos odwali - np. bedzie chciala zlapac ukochanego na dziecko, kochany spierniczy, to cie zacznie wrabiac w ojcostwo nietwojego gowniaka. tak czy inaczej na zawsze pozostaniesz wygodnym frajerem.

Gość gość
Słuchaj a może ty się jej nie określiłes i ona viebie ma za kumpla

Gość gość
moze nie odrazu zbudowano krakow? cierpliwosci moze i zapros ja na kawe potem spacer i zobaczysz co sie wykroi?:)

Gość gość
Dobrocią nic nie wskórasz, lepiej jej powiedz żeby po Ciebie przyjechała, nazywaj swoją suką i nawet czasem pacnij w łeb, wtedy przestaniesz być dla niej frajerem. Widać że mało się znasz na naszej płci :-)

Gość gość
po prostu jesteś po uszy w niej zakochany i starasz się jej to okazywać w taki sposób, jaki wiele dojrzałych i doświadczonych przez życie dziewczyn czy kobiet doceniłoby to. Nie powiedziałbym że jesteś dupą ale w jakimś sensie jeśli ona tego nie docenia i nie kocha cię to jednak pozwalasz się wykorzystywać. To nie tak powinno być. Jeśli ona będzie tylko wtedy chcieć spędzać z tobą czas gdy będzie jej potrzebna pomoc to słabo. Ja rozumiem, że próbujesz pokazać w sposób szlachetny to, że ją kochasz, że może na ciebie liczyć. Pokazujesz więc swoje zaangażowanie w sposób wartościowy ale pamiętaj, że zawsze taka postawa może być wykorzystana. Jeśli ona tego nie widzi i traktuje cię tylko jak pomocnika i kumpla to zrezygnuj z niej. Co więcej tacy ludzie jak ty są doceniani i być może nawet nie wiesz, że innej kobiecie z waszego otoczenia bardzo imponujesz ale dopóki będziesz zakochany w tamtej i latał za tamtą to ona nie zbliży się do Ciebie. Wniosek - staraj się być sobą i być pomocny dla wielu kobiet a dzięki temu znajdzie się na pewno taka, która pokocha ciebie ale nie dawaj się wykorzystywać

Gość gość
Nic nie rob.ja sie oduczam kochac jednego dupka.tez bym mu nieba przychylila ale on woli jedna taka sucz...Probuje ulozyc sobie zycie z innym facetem.Bardziej jako przyjazn niz milosc.

Gość gość
00:20 dlaczego dupka ? Bo woli inna jak to nazwalas sucz , a nie ciebie ? A skad wiesz czy to sucz ? Zreszta jego wybor . Nikogo do milosci nie zmusisz . Skoro nie chce z toba to musisz to uszanowac . I tyle.

Gość gość
O.15 staram się być sobą a Ty tego nie widzisz ;)

Gość gość
jak jesteś sobą to bądź dobrym facetem i pomocnym przyjacielem dla wielu dziewczyn z twojego otoczenia (a nie tylko dla tej jednej) a wtedy zobaczysz, że znajdzie się wartościowa kobieta, która to doceni. Chodzi o to, żebyś był fajnym facetem ale w ogóle a nie tylko dla tej wybranki, która być może cię wykorzystuje i ma w nosie. Jak będziesz fajny i wartościowy w ogóle to będziesz miał wartościową dziewczynę chociaż nie wykluczone, że nie tą, bez której dziś nie możesz żyć.

Gość gość
To tą strzelić w pysk? :-O

Gość gość
Nie bo się zakocha w Tobie od razu a ona nie jest fajna :-)

Gość gość
Ale czego oczekujesz od tej dziewczyny?:O Skoro nigdy z nią na randce nie byles, skoro nigdy nic miedzy wami nie byli i skoro sie jasno nie okresliles to do kogo teraz pretensje, ze Cie jak kumpla traktuje? Myslisz, ze jak bedziesz wokoł niej skakał to ktoregos dnia ona sie na Ciebie rzuci i odwali robote za Ciebie? Skoro jestes facetem to sie tak zachwuj i zamiast zgrywac pajaca na posylki do usranej smierci zapros ja i zrob jakis krok, bo kobiety meskich peezd nie znoszą. A koles, ktory wstydzi sie nawet smsa wyslac wieje prawictwem, do tego jeszcze oczekuje, ze ta go zg.wałci

Gość gość
O rany, znowu wynurzenia tej prostaczki-dresiary. Chłopak stara się, ale nie widzi żadnego zainteresowania drugiej strony, a to się da dostrzec, prawda dresiaro? Normalne więc, że się nie narzuca, ale brakuje mu jeszcze świadomości, że jest wykorzystywany, bo ta lala na pewno widzi, że mu się podoba, dziewczyny są sprytne i wyrachowane. Chłopaku, daj sobie z nią spokój.

Gość gość
"nawet napisać co słychać bo myslę że z siebie zrobię idiotę bo zazwyczaj jak rozmawiam z kobietami to cos palnę i głupio mi później" I w tym pewnie tkwi cały problem. Musisz popracować nad swoją gadką, bo to jest podstawa. Nawet jeśli jesteś dobry i pomocny a nieraz palniesz głupotę, to niestety, ale jesteś spalony.

Gość gość
"bądź dobrym facetem i pomocnym przyjacielem dla wielu dziewczyn"- idealny plan na dożywotnie prawictwo dla każdego faceta dla autora także. Na razie panna traktuje go jak tzw"orbitera" zawsze pod ręką do wykorzystania. Nic z tego nie będzie jesteś dla niej frajer, zrozum to!

Gość gość
Kopiuj sobie teksty tutaj i to jej wysyłaj, rozkochasz ją na zabój bo tu same ekspertki od miłości :-)