Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość kalina

LEKARZE REZYDENCI

Polecane posty

Gość gość kalina

Duży szacunek dla Was !

Gość gość
ode mnie też szacun, trzymam za was kciuki.

Gość gość
Dziękuję wam medycy.Ja i moja cała rodzinka.

Gość gość
"Tvp.info"... z której ty wiochy jesteś ciemnoto od kurduplowej propagandy .

Gość gość
TVP info w tym przepadku mówi prawdę, znam akurat osobiście takich rezydentów, protestują a dwa razy do roku jeżdżą to do Meksyku to do Tajlandii i to pewnie wszystko w ceni big maca :D

Gość gość
22:18 - szybko reagujesz trolu z przygotowanym linkiem.Jednego Ci życzę, żeby nie zdążył do ciebie lekarz, kiedy go będziesz potrzebował pilnie.

Gość gość
Ty od tvp.info - nie promuj obciachu i obłudnej propagandy.

Gość gość
szybko bo akurat czytałam :) Sama za 2 lata będę lekarzem :D

Gość gość
Internauci już wypatrzyli i znaleźli dowody, że osoby podające się za rezydentów tak mocno udzielające się w tym strajku, to jakimś cudownym przypadkiem, brały udział w proteście przeciwko reformie ustawy, jako młodzi sędziowie :) i równiez na marszu KODu :) A dziś ten picuś nieogolony, mówił że z polityka i ugrupowaniami nie mają nic wspólnego :D

Gość gość
Niech se jadą na Ukrainę jak im tu źle

Gość gość
Nawet mnie nie ciekawi ile wam płacą durne trolle.Na tabletki od zakutym łbów i tak nie wystarczy. MŁODZI LEKARZE - WYTRWAŁOŚCI ŻYCZĘ. PODZIWIAM WAS !

Gość gość
Żadne trolle, normalni internauci, nie mogę znieść tej hipokryzji lekarzy! Tego zepsucia w środowisku.

Gość gość
w warszawie dostaja 2400 zł za sobotni dyzur, też bym chcciał tak!

Gość gość
ten filmik oglądaliście z tego linku? co za franca, broń mnie boże żeby trafić w ręce takiej harpii.

Gość gość
Nie odróżniasz kontraktowych od etatowych.Oznacza to , że jesteś debilem (jak każdy troll).Ktoś napisał,żeby lekarz nie zdążył, a ja ci życzę, żeby dał ci szansę ten od 2400 i zdążył wyleczyć twoją chorą bo pustą głowę.Jeśli to jest jeszcze możliwe.

Gość gość
150zł/h to są stawki w przychodniach dla rezydentów! Okropna bieda :(

Gość gość
Nie odróżniasz kontraktowych od etatowych.Oznacza to , że jesteś debilem (jak każdy troll).Ktoś napisał,żeby lekarz nie zdążył, a ja ci życzę, żeby dał ci szansę ten od 2400 i zdążył wyleczyć twoją chorą bo pustą głowę.Jeśli to jest jeszcze możliwe.

Gość gość
gość dziś Nawet mnie nie ciekawi ile wam płacą durne trolle. xxx jesteś wzorowym przykładem trolla co ładuje posty za 5 groszy. piszesz jedno i to samo wychwalając rezydentów jak te trolle na ruskich czy niemieckich usługach.

Gość gość
doswiadczeni lekarze stwierdzili,że rezydenci mają z*********lac a nie się o********lac i słusznie! chcieli by od razu miec wielką kase by nic nierobic, no dzięki wtedy za takich lekarzy bez specjalizacji

Gość gość
Prosze bardzo ze stronki Ministerstwa Zdrowia, a nie od trolla-kod-rezydentowego, co tu wykrzykuje jak uczniak "SZACUNEK" MZ opublikowało projekt ws. wynagrodzeń lekarzy rezydentów: Obecnie wysokość zasadniczego wynagrodzenia miesięcznego w pierwszych dwóch latach rezydentury wynosi 3170 zł, po dwóch latach rezydentury - 3458 zł, zaś w dziedzinach określonych jako priorytetowe - odpowiednio - 3602 zł oraz 3890 zł

Gość gość
22:56 umowa o pracę w POZecie :D sorry ale to ty jesteś debilem :)

Gość gość
Oni walczą o ciebie trolu zasiedziały w sobotni wieczór bezmyślnie na głupawym forum.Bezmózgowy niedouku jedyne co potrafisz to pokiwać na każdy temat żółtą krzywą łapką.Trenuj dalej swoją pasję i daruj sobie opinię o tych, którym do pięt nie sięgasz.

Gość gość
dziś hehehe :D A Ty douku co robisz tu na forum? debilu? :D

Gość gość
"Oni walczą o ciebie trolu " x no na pewno. tak jak i wszyscy poprzedni "obrońcy demokracji" którzy najpierw pozwalali ludzi z "reprywatyzowanych" kamienić jak śmieci wyrzucać ale o "demokrację i konstytucję" to "walczyli dla mnie". czy wy naprawdę myślicie że naród jest taki głupi i łyknie kolejną odsłonę tych samych mord które już w ciągu ostatnich dwóch lat broniły: 1. demokracji 2. wolności mediów 3. sztuki 4. praw kobiet 5. niezawisłych sądów a teraz się za "obronę" pacjentów i rezydentów wzięli. szkoda że przez poprzednie 8 lat nikogo tak bronić nie chcieli tylko chcieli "robić biznes na służbie zdrowia" jak pani poseł sawicka.

Gość gość
23:35 - zapomniałeś się palancie hohsztaplerze bezideowy z wypranym mózgiem podpisać - Misiewicz. P.S. Brzoza, parówka, czy puszka po coli -co bardziej cię przekonuje ? Może tempo i metody dochodzenia do prawdy - był włączony sygnał dźwiękowy, czy nie był.. jak limuzyna przydzwoniła w drzewo. A dlaczego tu jestem? Bo piszę pracę na temat troli, zainteresowań internautów itp. Ciebie natomiast pasjonuje długość fiuta Przemka,orgazm wróżbelli łechtaczkowy i pochwowy i masturbacja zboczeńca, który zakłada po 20 tematów dziennie.Ja tu jestem przejściowo i z obrzydzeniem, a ty bo tylko na to cię stać - taki masz model na życie - płytki,prymitywny, bezmyślny.Model cwaniaka bezmózgowca. Debila !!!

Gość gość
Rezydenci to smiecie jeszcze nie zaczeli pracowac a juz im malo 5 tysiecy pensji. Zwykle lenie smierdzace

Gość gość
"Rezydenci to smiecie" Troll na usługach pisowskiej szczujni w akcji.

może zamiast się kłócić debile poszlibyście tak do kościoła dać na tacę bo niedziela jest - dzień święty i wolny od wszelakiego handlu (oprócz handlu dewocjonaliami przy kościele oczywiście - ot taki hipokryzyjny wyjątek od reguły...) oraz wszelakiego zła... na tym jakże "dobrym" boskim świecie...

Gość gośćKalina
To dobry temat dla puenty! W kościele byłam wczoraj wieczorem na mszy, która zalicza też tę niedzielną.Przed mszą był ślub i facet w komży zbierał pieniądze na tacę - od świadków, gości i pozostałych obecnych. Na początku mszy ten sam w komży i ministrant który odszedł od ołtarza zbierali od obecnych pieniądze do koszyczków.Po kazaniu ci sami dwaj przeszli wzdłuż jednej i drugiej nawy - z kartkami i ołówkiem liczyli zebranych.Następnie po raz drugi przeszli z koszyczkami zbierając pieniądze na renowację dzwonów. To jest wyjątkowo bezczelne dziadowanie. Nowożeńcy za ślub zapłacili.Za mszę (żałobną -w określonej intencji) zapłaciłam ja.Wszystko mało i nie wystarcza! Od czasu jak polityka weszła do kościoła i stała się pośrednim narzędziem do wyrywania przez klechów dużej kasy i utrwalania wpływów do kościoła nie chodzę, choć jestem osobą wierzącą.Wczoraj zrobiłam wyjątek. Lekarzom rezydentom życzę wytrwałości i konsekwencji .Trzymajcie się młodzi!Jesteście dużą nadzieją, bo potraficie walczyć.Walczyć o swoje i o pacjenta. - autorka tematu.