Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boję się moich urodzin..

Polecane posty

Gość gość

usunęłam date urodzin z facebooka i boje się, z enikt nie złoży mi życzen. Serio mam jakiś chory dramat, ostatmio chorowałam, miałam ogólnego doła, chciałam żeby ludzie dali mi spokój, i nawet nie pisali do mnie w dniu urodzin, bo nie chce nikomu mówic o mojej sytuacji. Postanowiłam, że usunę datę z facebooka, tak, że nie bedzie widać że mam urodziny i teraz zaczełam się marrtwić, że nikt mi nie żłoży życzen i dzień spędze samotnie. Serio jakaś paranoja..tym bardziej, że prze moje problemy sama się do nikogo nie odzywałam, nie składałam życzeń, chociaż z drugoiej strony inni tez jakoś szczególnie się moja sytuacja nie zainteresowali wiec stwierdziłam po co. Czy wy tez macie takie dylematy nie potrzebuje pseudo życzeń ale zawsze było miło jak ktoś składał, ateraz nie wiem co mam zrobić.

Gość gość
w ogóle ma wrażenie, ze nikgoo nie obchodzę już boje się że moje prypiuszczenia się potwierdzą :(((

Gość gość
potwierdzam, zupelnie mnie nie obchodzisz:D

Gość gość
nie smiejcie sie niech ktoś ze mną porozmawia

Gość gość
mam jeszcz egodzinę by zdecydować się czy usunąć datę czy ziostawić, ej serio ja naprawdę nie wiem co zrobić,..

Gość gość
Maz mi psuł urodziny. Przez ileś lat. Teraz mam uraz. Mysle ze w urodziny badz sama dka siebie;) przytul wewnętrzne dziecko. A inni- bedą pamietać fajnie nie to nie. Zaakceptuj to ze nie masz na to wpływu.

Gość gość
nie wiem co sie ze mną dzieje w rtym roku serioo ogarnęła mnie jakaś panika.. bardzo zmieniłam się przez ten rok, przeżywałam kryzys a mało kto się do mnie odezwal, przez to też zaczęłam olewać ludzi, przez ostatnie msce nie składałam zyczen nikomu zmoich znajomkych, bo oni nawet nie wiedzieli co się dzieje w moim życiu.. i żyłam troche tak w negatywiżmie, ale myśle, z e miałam rację nie zrobułam nic wbrew sobie, a teraz obawiam się, że jutro nie bezie dla mnie nikogo, czuje się taka samotna jaknigdy, chociaż na co dzień jestem cholernie silna, i cały czas ide sama przez życie..

Gość gość
haha ja usunęłam pare lat temu date urodzin ,bo bałam się ze mi nikt na tym durnym fb życzeń nie złoży :D i teraz składają Ci co mnie lubią pamietają

Gość gość
racja tak powinnam na to patrzeć... ja jestem dalej w kiepskiej formie, dlatgeo usunęłam tą datę, tak naprawde nie mam ochoty na odpisywanie na życzenia, mówienie co u mnie, bo u mnie kiepsko.. ale myśl o samotności jutro jakoś mnie przeraziła, chciaż na co dzień cały czas jestem sama od długich miesięcy..

Gość gość
Ja usunelam od razu date urodzin na fb. Na poczatku dostawałam 500+ zyczen od znajomych, bo wyswietlało im sie powiadomienie... Po zmienie dostałam może 10 zyczen vi tel/sms- szczerych, od serca i serio doceniłam bardziej niż tą masówkę. O urodzinach przyjaciół zawsze pamietam- mniej więce wiem kiedy+mam przypomnienie w kalendarzu

Gość gość
Autorko rzeczywiście z tobą żle jeśli zależy Ci na życzeniach z fb , na tej wymuszonej sztuczności , życzeniach nic nie mających wspólnego z rzeczywistością . Naprawdę cię to dowartościowuje ? Nie masz żadnych przyjaciół znajomych w realu , którzy by o tobie pamiętali? Usuń datę z fb i zacznij żyć tu i teraz a nie w wirtualnym świecie z wirtualnymi przyjaciółmi którzy potrafią tylko lajkować lub hejtować . Dla mnie prawdziwie brzmiące życzenia to takie które składa osoba mi bliska i sama o tych życzeniach pamięta bez przypominania na fb.

Gość gość
tak zrobiłam zostawiłam usunięte dostałam jedne przez tel i jedne na fb, ja tez nie pamiętsm o znajomych większości także nie mam jakiegoś żalu o to ,ze ludziew z fb mi nie składają. Ale są tacy znajomi których znam od lat i wiedza że mam dzisiaj urodziny a jakoś życzeń mi nie wysłali. No cóż trudno.. cieszę się naparwde z tych życzeń które dostałam choć to niewiele.. ;) jakoś spędzam w dobrym nastroju ten dzień

Gość gość
Przecież nie ma obowiązku pamiętania o każdego znajomego urodzinach , raczej w Polsce celebruje się bardziej imieniny i o tym święcie prędzej można zapamiętać . A urodziny obchodzi się w bardzo ścisłym gronie najblizszych sercu znajomych(mąż , zona dzieci, wnuki bo to oni powinni pamiętać o tym święcie . Więc nie dołuj się faktem że mało kto o /tobie pamiętał bo tak już w życiu jest niestety..... Jesteś widać jeszcze bardzo młoda skoro chcesz by pamiętali wszyscy o Twoich urodzinach , uwierz że z wiekiem to się zmienia . Im się jest starszym tym trudniej się przyznać ile się ma lat więc to święto często celowo pomijamy.

Gość Perlita
Nie mam tego problemu.

Gość gość
Wazne sa szczere zyczenie. Te z fb dostajesz z powodu komunikatu, a nie dlatego ze ktoz o Tobie pamieta.