Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam z nim zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Spotkałam się kilka razy z chłopakiem który bardzo zawsze mi się podobał, zakochałam się w nim. Podczas ostatniego spotkania kochalismy się z soba, niby wszytko było ok ale po kilku dniach zaczął pisać o tym że chyba chce zejść się z byłą dziewczyną, niedawno się rozstali, a później przestał się odzywać :( Jednak na fb ciągle lajkuje każda moja aktywność, a była dala mu kosza (spotyka się już z kimś innym). Czy możliwe ze teraz jest mu głupio, za to jak mnie wtedy potraktował i dlatego się nie odzywa. Cały czas jestem w nim zakochana, chciałabym do niego napisać. Rozum mówi olej go ale serce nie pozwala zapomnieć. Może zapomnieć dawne urazy i się odezwać?

Gość gość
Ta relacja to chyba najgorsze co mnie spotkało, tak głupio się zakochać :(

Gość gość
Sam sie odezwje,poczkaj az go jaja zabolą:-D

Gość gość
Chyba się nie odezwie, milczy od 1,5 miesiąca więc raczej skonczone z jego strony, nigdy nikt mnie tak nie potraktował, mógł chociaż coś napisać :(

Gość gość
I to jest właśnie to. Dawanie d**y jak się nie jest w związku. Facet chciał spuscic z krzyża, a ty sobie już wyobrażasz ślub, i dzieci. I pewnie to, że chciał się z była zejść, to kłamstwo. Pretekst... Daj sobie spokój i nie dawaj d**y dopóki nie będziesz w związku. He dostał co chciał i cya.

Gość gość
Nie spodziewałam się, że ktoś kto mnie zna już jakiś czas potraktuje mnie w ten sposób :( Chciałbym do niego napisać i mu wygarmac co o nim myślę ale chyba głupio pisać po takim czasie :(