Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość PetrosM

Pociągowe zauroczenie

Polecane posty

Gość PetrosM

Cześć Dziewczyny:) Sytuacja jest następująca: Od dosyć długiego czasu dojeżdżam do pracy pociągiem z przepiękną dziewczyną. Chociaż jestem dosyć przystojnym facetem to nie przyciągałem jej uwagi. Aż tu nagle w tym tygodniu budzę się i moim oczom ukazuje się ta nieziemska istotka, która nagle wpada uroczą panikę:) poprawianie fryzury, nerwowe poszukiwania w torebce, masa innych bezcelowych ruchów, itd:) Przypuszczam, że obserwowała mnie podczas mojej drzemki i poczuła się speszona myśląc, że to dostrzegłem. Oczywiście teraz mam zamiar zagadać. I tutaj potrzebuję porady. Dziewczyna jedzie tylko chwilę tym pociągiem, wsiada po mnie wysiada przede mną. Przejazd odbywa się bladym świtem, w tłumie innych zmierzających do pracy. Poza tym dziewczynę widziałem praktycznie zawsze z pewną panią, przypuszczam mamą, i często kilkoma koleżankami z pracy. Jeśli zagadam w tłumie to przypuszczam, że dziewczyna może się zawstydzić, stremować i uda brak zainteresowania. Jeśli za nią wysiądę - a dodam, że wysiada na dosyć odludnej stacji z nią mało ilością osób - to chyba wypadnę na napaleńca i też wyjdą z tego nici. Jeśli macie Dziewczyny jakieś dobre rady to będę bardzo wdzięczny? Ciekaw jestem jak Wy chciałybyście w takiej sytuacji zostać poderwane?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować