Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W ciąży partner mnie zostawił tato w szpitalu nie zaniose tego

Polecane posty

Gość gość

Płacz płacz nerwy aż się trzęse. Do tego stłuczka z mojej winy. jestem w 10 tyg nie wiem jak ja tak ciążę donosze. Czy mogę coś sobie kupić na uspokojenie? Co może grozić mojemu dziecku przez te nerwy.

Gość gość
Taty dni są juz policzone jak ja mam się udpokoic wszystko we mnie chodzi. Do tego mam zagrożona ciążę w 6 tyg byłam w szpitalu bo miałam krwawienie i plamienia

Gość gość
Mozesz tabletki ziolowe valerin wziac bez problemu. Ja tez mialam okropny stres w ciazy ciagle plakalam ze strachu nie moglam nic zjesc az sie zwijalam od tego stresu i nic sie nie stalo dziecku

Gość gość
Na jakim etapie miałaś taki straszny stres?

Gość gość
Okolo 3 miesiaca. Najlepiej zeby lekarz cos ci poradzil bo mi nawet silne leki na recepte od nerwow chcial dac podobno one nie docieraja do dziecka itp ale na poczatek wez walerin lub melise one sa bezpieczne w ciazy

Gość gość
Dziękuję kupie sobie melise

Gość gość
Ja tez ma trudny czas. Jutro mam rozprawę rozwodowa,jestem w 9 tyg. Pije melise 3x dziennie. Podejrzewam, że będzie dużo nerwów i dużo przykrych słów. Mam nadzieję, że nie wyląduje wieczorem na IP

Gość gość
Powodzenia dziewczyny obyscie przetrwaly ten trudny czas!

Gość gość
Mnie byly paetner zdradzil. Dowiedzialam sie w 17 tc. Zostawilam go. Teraz jestem w 28 tc. Dostalam od lekarza hydroksyzyne.

Gość gość
kochana tak mi przykro... badź dzielna, na pewno przetrwasz te najgorsze chwile. a ten buc może się jeszcze opamięta...

Gość gość
Bardzo mi przykro z powodu takich zbieżności losowych. Oby wszystko Wam sie poukładało wg waszych mysli. Pozdrawiam

Gość gość
zioła można o kant doopy rozbić, wexcie od lekarza receptę na hydroxyzynę, można ja brać w ciaży, bo jest bezpieczna nawet dla maluchów (wersja w syropie)

Gość gość
O siebie się nie martwię najgorzej o dziecko żeby wszystko było ok. Nie wiem jak przeżyje smierc taty to już lada dzień