Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie z nadwagą są tacy atrakcyjni i rozchwytywani w społeczeństwie?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego tyle osób obsesyjnie pożąda grubych ludzi. Najpiękniejsze kobiety lecą przede wszystkim na miśków z nadwagą i uprawnieniami na frezarkę CNC, a faceci lecą na grube kobiety tak mocno, że potrafią mieć na ich punkcie obsesję. Nie rozumiem tego. Szczupli ludzie są w ocenie społecznej mniej atrakcyjni od grubych.

Gość gość
Ja widząc faceta-miśka albo puszystą kobietę wnioskuję że można z taką osobą iść na pizzę, napić się piwa, śmiać się na grillu, zjeść ciasto czy kubełek lodów podczas filmu. No i spędzając czas razem można odpoczywać, polenić się a nie gonić za kimś kto ma bzika na punkcie aktywnego spędzania czasu. Przede wszystkim kult życia a nie kult ciała! Dolce vita!

Gość gość
Jak ktoś jest sławny typu Lewandowski to ma żonę na pokaz, zadbaną szczupłą itp. Jak ktoś jest anonimowy to nie obchodzi go opinia innych i chce cieszyć się życiem, wiadomo że jak ktoś jest gruby to kocha życie, lubi jeść, nie katuje się dietami, siłownią, nie dąży do bycia ideałem, ma wady więc też prawdopodobnie nie będzie swojemu partnerowi wad wypominać. Tak mi się wydaje.

Gość gość
No, ale bycie grubym odbija się często negatywnie na samopoczuciu psychicznym przez nierównowagę hormonalną, zatkanie świateł naczyń, nierównowagę neuroprzekaźników i według mnie szczupła, zdrowa wysportowana osoba ma większy potencjał biologiczny do cieszenia się życiem. Trudno się cieszyć życiem, gdy dopływ krwi do ośrodków przyjemności jest zatkany, ciągle coś boli i ledwie się chodzi.

Gość gość
Oczywiście masz na myśli fetyszystów? Normalni ludzie kochają za duszę drugiego człowieka, fetyszyści pożądają za fetysz. Wystraszyłeś się, że pingwinica ci nie da? :P

Gość gość
Wiesz nie sądzę.Ja mam całe życie nadwagę i raczej nie cieszę się popularnością od najmłodszych lat i to od SZCZUPŁYCH zawsze doświadczałam przykrości i w ich cieniu byłam.Chyba mało lat masz skoro takie kretyńskie pytania zadajesz

Gość gość
Widocznie oprócz nadwagi masz jakiś inny mankament w wyglądzie, bo większość facetów to zboki, które bardzo lecą na otyłe kobiety, podobnie kobiety w większości lecą na wielkich 190, zalanych tłuszczem miśków z uprawnieniami na walec drogowy, albo legendarną FREZARKĘ CNC!

Gość gość
Mężczyźni lecą na atrakcyjne, mądre kobiety a kobiety na porządnych mężczyzn, nie oszukujmy się, tylko zboczeniec leci na waginę i gówniarz, 50 letni też, bo i tacy są gówniarze:P, co w ym wieku po raz pierwszy zobaczyli waginę i reagują na nią jak nastolatkowie:P