Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kolo 30tki mozna znalezc odpowiedzialnego mezczyzne?

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam sie czy kolo lub po 30tce mozna jeszcze znaezc sensownego mezczyne, ktore nie jest rozwodnikiem i nie ma dzieci. Nie mialam szczescia jak do tej pory znalezc tego jedynego i mam wrazenie, ze z biegiem czasu jest wrecz coraz ciezej. Pozdrawiam :)

Gość gość
Można ale nie każda znajdzie.

Gość gość
można, ale tobą zainteresuje się tylko taki 40+ młodszy będzie szukał znaaaaacznie młodszej

Gość gość
Jesli nie jestes rozwodka dzieciata to pewnie, ze znajdziesz. Wolnych facetow po 30stce jest mnostwo. Teraz nikt sie nie spieszy do slubu i pieluch:D

Gość gość
Nie jestem rozwodka i nie mam dzieci. Ale problem, ze Ci z ktorymi randkuje niestety szuakja czegos na jedna noc, ciezko znalezc kogos kto bylby zainteresowany powazniejsza relacja. A moze mam po prostu troche pecha do mezczyzn.:) Albo randka przebiega wzglednie dubrze, a juz nie odzywaja... albo sami nie wiedza czego chca...albo okazuje sie, ze maja dziecko i mieszkaja z byla. Wydaje mi sie, ze wiekszosc porzadnych mezczyn jest juz pozajmowana. Ale mam nadzieje, ze w koncu trafie na odpowiednia osobe.

Gość gość
*przebiega dobrze a juz sie nie odzywaja

Gość gość
Mam to samo... I też tracę wiarę.

Gość gość
Przyciągamy takich ludzi, jakich sami reprezentujemy. Musisz sie zmienić i zmienic myslenie.

Gość gość
Pewnie masz racje, tez tak zawsze uwazalam. Tylko, ze ja przyciagam ciekawych ludzi, ale o zlych intencjach. Sama szukam powaznego zwiazku, wiec nie wiem czemu przyciagam samych niepowaznych, grajacych w gierki mezczyzn. hm :(