Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Osowialy kot po odrobaczeniu

Polecane posty

Gość gość

Witam, Odrobaczalam kotka ok miesiac temu i wsyzstko bylo ok, po miesiacu dostal kolejna dawke w piatek wieczorem, w sobote bylo wszystko ok a w niedziele przedpoludniem brak apetytu, osowialosc, caly czas spi - martwie sie ze byc moze dostal za duza dawke na odrobavzenie ? Czy to normalne takie zachowanie ?

Gość gość
co do twojego pytania to nie wiem , ale mam pytanie do ciebie, co dajesz na odrobaczenie i jak czy kot to je czy masz z tym proble, ja też mam kotkę ale u mnie jest masakra by cos przyjęła nie ma na nią sposobu , i ja z nią jezdzę do weterynarza i wstrzykuje jej płynne leki do pyszczka ale też jest cięzko, jakie macie sposoby na podanie leku kotkowi

Gość gość
jak odrobaczacie swoje koty, macie z tym problem , czy jedza lekarstw acy nie możecie im ich podać

Gość gość
Mój kot też kiedyś miał coś takiego i okazało się, że mój kot norweski jest dość wrażliwy na takie składniki i nie może przyjmować tego leku, który zalecił wet. Lekarz do którego chodzę w Pile na Mieszka I dał inny lek i kot dobrze go przyjął.

Gość gość
Mam ten sam problem. Mój kot śpi już drugi dzień. Wydaje mi się, że jest coraz słabszy. Jeszcze po odrobaczeniu się nie wypróżnił, zatem nie mogę powiedzieć czy miał robaki czy nie... Poradźcie.