Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kazdy chłopak daje mi kosza

Polecane posty

Gość gość

Hej, Chciałabym podzielić się z Wami problemem o moim randkowaniu z facetami. Nie wiem co robię złego ale jestem zawsze odrzucana :( wszyscy znajomi mówią mi, że jestem atrakcyjną kobietą i ogarniętą na tyle, że mogłabym spokojnie mieć faceta i założyć rodzinę :) Facetów poznaje rożnie czasem na portalach randkowych czasem w klubach. Szczerze nie wiem nawet co się dzieje takiego na tych spotkaniach, że jestem skreślana od razu :( Ostatnio spotkałam się z chłopakiem, który był trochę młodszy ode mnie, był przystojny, komunikatywny, wykształcony z dobra pracą. Wydawało mi się że dobrze nam się rozmawiało, trochę dużo pytań zadawał w jednym czasie ale spoko nie przeszkadzało mi to. Szliśmy na spacer zabrałam go w takie piękne romantyczne miejsce nad jezioro. Tam spacerowaliśmy chwile i usiedliśmy na ławce. Rozmowa się kleiła fajnie, zaczoł mnie przytulać i całować ale widziałam że sie trochę stresuje ale wtedy było romantycznie. W pewnym momencie dotykał mnie i chciał czegoś więcej ale w tym czasie tez już przestał się otwierać emocjonalnie. Poszliśmy do samochodu i pojechaliśmy się kochać. Po tym pojechaliśmy do klubu napić się czegoś i tam jakoś przestał mnie słuchać i olewać tak jakby go nie obchodziło co mam do powiedzenia... Kiedy się pożegnaliśmy pocałowaliśmy się i z rana wysłał sms ze nic z tego nie będzie i mnie przeprasza. Nie wiem co mam myśleć :( czy naprawdę nie spasowaliśmy sobie czy ja coś glupiego robie...bo wydaje mi się, że jestem nie głupią dziewczyną i pogadam na każdy temat :-)

Gość gość
Głupio robisz ze od razu dajesz d... Y. Jemu pewnie tylko na seksie zależało, zresztą widzi jaka łatwa jesteś. Cel zdobyty, trza ruszać na kolejne łowy...

Gość gość
No mowił, że ma wyzuty sumienia. A z innej paczki to przelotne znajomości przeważnie na jego koncie wiec poważnie raczej nie podchodzi...

Gość gość
Musisz z seksem poczekac z miesiac bo tak od razu to nic nie wyjdzie ze znajomosci

Gość gość
:D hahah Raczej wydaje mi sie ze jestes BARDZO GLUPIA DZIEWCZYNA !!! Zachowujesz sie an 16 latka, pojechaliscie sie kochac taaaa

Gość gość
Z seksem powinnas poczekać z min 2 lata

Gość gość
ta 2lata moze 10lat, dac po 2tyg do miesiaca a nie zeby czekal do starosci az mu dasz, ja dalem kosza takiej ze hoho ze mozna by bylo sie z nia pokazywac a i nie wychodzic z lozka no ale przegla pale ze nie warto pisac a potem ile wiadomosci nk fb sms ile polaczen ale skonczyla pisac dzwonic jak jej napisalem pewien list.