Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Zmęczony po całym dniu

Polecane posty

Gość gość
A ja sobie jutro, tzn. dziś, bo już 00:27, zrobię makaron z pesto pomidorowym i orzeszkami pinii :)

O rzeczywiscie a miałem iść dzisiaj wcześniej spać bo rano wstaje :P A tak z ciekawości miałaś kiedyś tutaj jakieś konto?

Gość gość
Dash Rysiu dziś Coś tam było ;) ale nie tak, żebyś mnie znał, czy żebym była rozpoznawalna. "Noworoczniak" tu jestem. A co, ten "szeryf" Cię zaniepokoił? :D

Tak tylko pytam :P bo aż się zdziwiłem że mnie nie kojarzysz jak byłaś na forum wcześniej kiedyś

Gość gość
Tzn, od iluś tam miesięcy tu jestem, ale na początku to wpadałam i wypadałam jak burza. A druga sprawa, praktycznie w ogóle nie wchodziłam w tematy zalogowanych (no taki ze mnie był przypadek). Ty się mi dopiero rzuciłeś w oczy, desperackim wołaniem o pomoc :D .... "mimo wszystko". No i teraz już wiesz wszystko.

Gość gość
Święty Mnich z Tybetu dziś ja ide niedlugo spac hehe. Ja też, bo już tylko my i boot pozostaliśmy na kafe.

Okres mojej działalności to wrzesień 2016 - marzec 2017 potem coś w mózgu zaczeło pracować poprawnie. Nie udane próby gadania z ludzmi na kafe, a reszte już znasz :P

Co do bota to zauważyłem że tylko Kobiety nabywają np kilo kiełbasy, a tylko mezczyźni piją piwo pod sklepem :D

Gość gość
Dash Rysiu dziś Okres mojej działalności to wrzesień 2016 - marzec 2017 No to ten czas mnie ominął, szczęściarzu ;) p.s. Teraz trochę poczytałam tematy i wpisy końcowe od bota i nawet się uśmiałam. Swoją drogą trochę się gościu napracował :) x Święty Mnich z Tybetu dziś mam ogolnie ochote siedziec do rana przy kompie... nocą i wieczorem zawsze sie tak dobrze czuje. a rano jest anhedonia totalna... Znam to Mniuchu.

Gość gość
Żul Antoni z Warszawy jedzie na wrotkach w stronę Łodzi... Będzie się działo... beksa.gifkwiatek.gifspioch.gif

Gość gość
Okej, ja zmykam spać. Udanej nocki. Dobranoc Wam. :)

Gruby Sławomir spod Wrocławia jedzie na rolkach do Rzeszowa! x Autostradą to w miarę szybko mu pójdzie :D PS na bramkach zaplaci: Wrocław - Katowice 16,5zl Katowice - Kraków 20zl Kraków - Rzeszów nie mam pojecia aż tak daleko mnie nie wywiało :D

Czekam aż mojej siocherce minie 6 miesięcy od tranferu aby mogła robić normalny transfer i na Candie idziemy na pół roku się wyexpić :D

Gość gość
ja chce tego zmeczenia razem z kims w lozku :)

Gość gość
Dobranoc bo w sumie też miałem iść ale mnie przetrzymałas Ta, zwalaj na mnie ;) x Święty Mnich z Tybetu dziś ja to p***********alem do 1 nie siedziec przy kompie ale nikt mnie nie bedzie kontrolowal kvrwa, mam ochote siedziec cala noc bo lubie. Siedź jak masz siły i ochotę, mnie już po prostu ścina. xx Chyba se będę musiała jakies konto odpalić, bo różne rzeczy zaczynają się tu dziać ;p Dobra i już mnie nie ma

Gość gość
Święty Mnich z Tybetu dziś sen dla slabych smiech.giflapka.gif He he he, za dnia o tym pogadamy :D