Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Zmęczony po całym dniu

Polecane posty

Swoją drogą moja resocjalizacja przez Szeryfa na kafe przebiegła lepiej niż w polskich zakładach karnych :D

Gość gość
(tłum w temacie, tego jeszcze u Rycha nie było :classic_cool: i 11 otwartych kart, jak ja to zaś ogarnę 😭 ) Universum dziś 23:35 jak mnie zamkniesz za karę Szeryfie zaoszczędzę na jedzeniu i spaniu smiech.gif Zapomnij mała o jedzeniu, rezydenci głodują to i Ty możesz :) x Święty Mnich z Tybetu dziś mam juz jutro co na perkusji grać smiech.giflapka.gif nie po prostu nie wiem skad u was to SZCZESCIE. - Super, humor Ci wraca, a my po prostu dostaliśmy zbiorowej głupawki, takie rzeczy się czasem dziejom ;)

Gość gość
Dash Rysiu dziś Swoją drogą moja resocjalizacja przez Szeryfa na kafe przebiegła lepiej niż w polskich zakładach karnych smiech.gif Sorry, ale nie wiem o czym i o kim Ty piszesz :-O

Gość gość
(upsss.... no teraz edycja by się przydała, bo trochem żem polszczyzne połamała)

Gość gość
Dash Rysiu dziś Tak wszystko sam swoim telefonem jezyk.gif Dobry telefon, myslałam że masz lustrzanke.

Tu wiele rzeczy by się przydało oprócz edycji :D chociaż wtedy forum nie było by takie wyjątkowe i jedyne w swoim rodzaju

Gość gość
Święty Mnich z Tybetu dziś urosnij choc troche ;d - no mi by się z 5cm więcej przydało ;) Odpaliłam linka, leci song. x Dash Rysiu dziś Tu wiele rzeczy by się przydało oprócz edycji smiech.gif Wymień trzy! x Universum śpisz, czy poszłaś nosek przypudrować?

HMM normalnej wyszukiwarki swoich tematów i postów, MODERACJI, dodałbym jakieś like pod postami, bo chciałbym zobaczyć ile bym ich miał :D

Gość gość
Mnich, a co to za inne forum, zdradzisz? x Rychu, ale to ze nie ma wglądu w profilu w stare tematy i wypowiedzi, to tez niekiedy ma swoje plusy ;) x Universum własnie zbierasz punkty karne, za brak obecności.

cofnełem się ostatnio z nudów do około 4000 strony czyli tego co było rok temu to aż sam żenadłem :D ale jak w innym temacie pisałem walić to co było ważne co jest teraz

Gość gość
Ja się cofnęłam teraz o pół strony, bo to przegapiłam: Święty Mnich z Tybetu wczoraj jak sobie zaraz tiramisu zjem to juz w ogole bede merdal ogonem XD :) kurde robisz mi tylko smaka na włoskie żarcie. x Dash Rysiu wczoraj Robiłem dla pewnej koleżanki i nigdy prawie nie pochwaliła smutas.gif :-O nie znała się. I głowa do góry, bo my chwalimy.

Gość gość
To było nie walić konia cały dzień

Gość gość
Rychu, następnym razem na spokojnie naszykuj i wrzucaj śmiało :) x Mnichu te forum co podałeś, to nie znałam wcześniej. I przestań mi robić smaka :p włoskie żarcie to moja słabość, ale to już Ci kiedyś tam pisałam.

Gość gość
Święty Mnich z Tybetu dziś Dobra, dobra, robisz mi to specjalnie :P

Gość gość
Dash Rysiu dziś Bot znowu działa, musiałem poprawić skrypt bo baza danych imion się skończyła smiech.gif Taaa... Twój boot ;) a wiesz, że Mnichu tez mnie brał za faceta :D