Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

proszę o rade

Polecane posty

Gość gość

nie wiem sama co mam myslec, mam nadzieje, ze nikt mnie nie wysmieje. Nie moge przestac myslec o pewnym chlopaku, ktorego poznalam tydzien temu. W sumie to caly czas o nim mysle a im mija kolejny dzien tym coraz gorzej sie czuje. Tydzien temu poznalam bardzo fajnego, milego, normalnie calego podobnego do mnie ( i muzyka i zainteresowania) chlopaka. Tanczylismy razem ( nie raz czy dwa razy) czesto stal kolo mnie, siadal obok, zagadywal, byl taki moment, ze siedzielismy sami to patrzyl sie w moje oczy i to nie chwile. JA sie przestraszylam , nie bylam pewna czy mu sie podobam ( on mi sie bardzo spodobal i wizualnie i z charakteru) , troche sie tez przestraszyla. Na drugi dzien wieczorem dodal do grupy imprezy piosenke i ja wtedy napisalam do niego, od odpisal i to tyle. Milo. I od tego dnia minal tydzien, ja ciagle o nim mysle i mam przed oczami ten jego wzrok( chyba nikt nigdy tak na mnie nie patrzyl). Chcialam zapytac czy jest jeszcze szansa, że on sie do mnie odezwie, czy moze mi sie cos wydawalo, czy moze to, ze mam dziecko go ode mnie zniechecilo. Sama nie wiem co mam myslec ani zrbic, bo nie zachowaywalam sie jakbym byla zainteresowana a bylam.

Gość gość
A czemu po prosty sama do niego się nie odezwiesz? Zwyczajnie sms: hej co tak u ciebie, albo jak leci? I tyle. Odpisze to fajnie, a jak nie odpisze, to już wiesz na czym stoisz. Zależy ci to zacznij działać.