Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kot

Polecane posty

Gość gość

Cześć Przedwczoraj zmarł mój kotek, miałam go przez rok. Kiedy wychodziłam z domu otworzyłam drzwi aby wypuścić kota na dwór, bo wychodziłam na krótko, z początku nie chciał wyjść ale już jak miałam zamykać drzwi wyskoczył na podwórko. Kiedy wróciłam znalazłam kota na ścieżce do domu, już martwego. Z początku myślałam, że to pies sąsiadów, ale tata po 'obserwacji' stwiedził, że kot nie ma żadnych urazów zewnętrznych i że krew wyciekła mu z pyszczka i noska. Co to mogło być ? Wylew wewnętrzny ? Potrącenie przez samochód ? (słyszałam, że gdy kota potrąci samochód w stresie, gdy ma jeszcze siłe, ucieka z miejsca wypadku w inne miejsce) Bardzo go kochałam i nie wiem jak się pozbierać po jego stracie, ciągle chodzę i płaczę. Byłam do niego bardzo przywiązana, spałam z nim, opiekowała się jak dzieckiem. Obwiniam się za to co się stało. Gdynym wróciła wcześniej może nic by się nie wydarzyło, albo przynajmniej pojechałabym z nim do weterynarza i wszystko skończyło by się dobrze. Czy to słuszne, że się obwiniam? Pomocy

Gość gość
Rozumiem bo też mam kochanego kotka. Nie znam się na urazach więc nie pomogę.

Gość gość
Teraz Pani kot łapie myszy na niebieskich łąkach.

Gość gość
mój malutki kotek tez zniknął maił tylko 8mieisęcy taki słodziak grzeczny juz go nie ma chyba 3mieisące sąsiedzi mowią ze w lesie jest dużo lisów jenotów ikun ktoraś chyba go porwała okropne co spotkało mojego kotka

Gość gość
Szanowna Pani Proszę przyjąć kondolencje od wszystkich kafeterian Kiedy pogrzeb śp kota? Wszyscy kjafeterianie przyjadą.

Gość gość
Kaźmierz patrzaj, Witia wierzchem jedzie. Nie może być, na kocie?

Gość gość
Kargul na Pani kocie wyrok karabinem wykonał.

Gość gość
Kargul trzymał Pani kota na sznurku.