Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ona pije, pali bez umiaru a mówi, że jest biedna.

Polecane posty

Gość gość

Codziennie minimum cwiartke o paczka fajek. Zobaczcie, jak z metryka zrobiła z naszych ludzi zarabiając na głupocie ludzkiego nieszczęścia

Gość gość
Tak sobie pozwolę na wyliczanie. W tym przypadku 14 zł fajki, 10 zł ćwiartka dziennie przez 30 dni daje nam kwotę 740 zł przez rok 9020 zł

Gość gość
Super, nie wpadło mi do głowy że co rok oszczędzam 9000.

Gość gość
Kobiety są puste i słabe psychicznie. Zwróć uwagę ich zachowanie gdy brakuje tych używek.

Gość gość
Przez dziesięć lat 90 tys spalone i przepite.

Gość gość
Taką kobietę mieć za żonę. Szok. Co za patologie

Gość gość
Moja znajoma tak robi. Ciągle narzeka. Nie wyobrażam sobie jej jako pracownika.

Gość gość
Ja p*****le przecież to fortuna

Gość gość
Nigdy więcej takich znajomych co piją i palą. Nie dość, że trujące toksyny wydzielają to narzekają na innych

Gość gość
6:56 Toksyny owszem ale rujnuje sobie i rodzinie życie a narzeka, że inni są be. A fu j

Gość gość
Zaraz mojej suce yo pokaże. Niech policzy ile ona mnie kosztuje.

Gość gość
Wydatki kobiet są olbrzymie, ale to mnie dobija co zobaczyłem. Tyle lat tego nie liczyłem. Chyba rozwód będzie

Gość gość
Opowiem wam coś. Moja pali dużo. Postanowiłem jej powiedzieć, czy będzie mogła ograniczyć chociaż trochę papierosy albo w ogóle rzucić. Skoczyła do mnie z pazurami i mówi tak. Galy widziały co brały. Nie chcesz mnie taką jaka jestem to w*********j. Miałem wrażenie, że to potwór do mnie mówi nie kobieta.

Gość gość
no czlowieku ja na twoim miejscu bym wiedzial co wybrac- wypie'rdalac

Gość gość
Wydatki kobiet. Puder, kremy, pomadki inne grzebienie i bajery a używki aż po lekarstwa na wszystko łącznie z bólem głowy, który ciągle jest i nigdy nie przestaje jest to gwóźdź do trumny. Firmy zarabiają na tym taką kasę, że szok. A co gdy ćpa?

Gość gość
Kupiłem buty w l, bo tanio żeby miała za co palić. Buty do bani, bo po tygodniu się rozwaliły

Gość gość
to teraz te niepalace niech policza ile wydaja na silownie,slodkosci albo kosmetyki z wyzszej polki.taka co pali nie je tyle co niepalaca.zawsze mozna sie czegos przyczepic i nie piszcie p*****l,ze normalna kobieta cwiartke wypija codziennie bo to juz alkoholiczka by musiala byc w ostatniej fazie.niektorzy niepalacy faceci przez weekend na piwo wydadza tyle ile ona na papierosy.albo na gierki do playstation.niech kazdy spojrzy na siebie.

Gość gość
I widzicie, edukacja coraz to na wyższym poziomie a kobiety coraz więcej palą, piją, ćpają , biorą lekarstwa na byle co i się wcale nie martwią zdrowiem. Średnia wieku teraz na cmentarzu jest niższa o około 12 lat. Coś jest na rzeczy

Gość gość
7:35. G****o prawda. Moja zre pije i pali. Wymaga jedzenia o prawdziwym smaku. Wybiera co najlepsze bo to nie smakuje a tamto niedobre. Nieprawda. Zęby się jej sypią i to też kosztuje a zdrowie też.

Gość gość
7:35 Hehe a od kiedy to wszystkie niepalące chodzą na siłownię?

Gość gość
W moim zakładzie takie dwie zwolnilem bo ciągle palili i plotowanie było. Robota niby była, ale jakoś słabo

Gość gość
7.46 to teraz ukrainki zatrudnij przynajmniej nie zrozumiesz o czym plotkuja.bales sie ze d**e ci obrabiaja?haha

Gość gość
Kobieta tego typu na żonę to pomyłka

Gość gość
5.49 to gdzie masz te 9000?na koncie w banku?moze jezdzisz dobrym autem?sranie w banie.

Gość gość
7:58. Od teraz oszczędzać zaczynam. Pierwszy tydzień. Skarbonka już pełna zaraz do banku idę. Pozdrawiam

Gość gość
Pijaki i palacze z reguły są leniami. Narzekają a sami są do bani. W robocie jak nie wypije wszystko mu z rąk wypada. Strach takich zatrudniać bo jakby coś się stało klapa totalna.

Gość gość
Ba wymieniać tu wydatki kobiet, a zapomnieliśmy o perfumach, pończochy i staniki. Majtek nie liczę bo musi mieć.

Gość gość
Podobno sprzedaż alkoholu i tytoniu w kraju wzrosła. My się cofamy albo jest coraz więcej payologii