Gość gość Napisano Październik 16, 2017 Witam szukam osoby która pomogłaby mi a w sumie mojej znajomej…. Znajomej syn wraz z rodziną wyjechał i zamieszkał w Anglii. Rozwiedli się rok temu mają 6 letniego syna, który oczywiście jest z matką. Ojciec (syn znajomej) mieszka sam pracuje jest bardzo porządnym człowiekiem rozwiódł się rok temu na „prośbę” żony, która co tu ściemniać znalazła sobie nowego partnera. Jest troskliwym ojcem fakt nigdzie nie zgłosił sytuacji jaką miał/ma w rodzinie. Dlaczego? Po prostu nie mieści mu się w głowie że rodzona matka może molestować swego syna. Poza tym jest to osoba bardzo spokojna ugodowa przez wiele lat żyjący w terrorze żony. Ona…. Wybuchowa nie znająca sprzeciwu apodyktyczna kobieta z zaburzeniami psychicznymi. Niestety zaburzeń typu dwubiegunowa schizofrenia nie jesteśmy wstanie udowodnić, gdyż dzięki znajomością jej rodziców jakiekolwiek badania/dowody na chorobę córki są niedostępne/zniknęły. Opiszę sytuację . Wnuk znajomej gdy miał 2-3 lata zaczął opowiadać babci dziwne rzeczy np. że strasznie boli go pupa że mama sprawia mu ból że nie chce być z mamą bo pupa go boli….. Ze względu na to iż mieszkają w UK a babcia w Polsce widuje wnuka rzadko nie była wstanie wszystkiego zauważyć zareagować. Zdarzyło się iż 3-4 letnie dziecko miało w pupie korek analny CZY TO NORMALNE?????? NIE!!!!!!!!!!! Ponoć mama stwierdziła że tak jest lepiej dla dziecka się wypróżniać… wyrwała(u dentysty) dziecku wszystkie zęby podobno miał próchnicę i tak było lepiej aby stałe wyrosły zdrowe…. Przykładów dziwnych zachowań matki mogłabym mnożyć jednak chcę dojść do sedna mianowicie szukam osoby, która w Anglii zajmuje się molestowanie polskich dzieci. Znajoma chce się dowiedzieć do kogo się zgłosić jak może pomóc wnukowi jaka jest szansa iż dziecko zostanie zabrane matce a ojciec dostanie wyłączne prawo do opieki? Niestety w Polsce bywają rzadko poza tym z tego co dowiedziałyśmy się na policji ze względu na zamieszkanie w Anglii to sprawa tam się potoczy. Jak dotrzeć do kompetentnej osoby, która zrobi wszystko aby pomóc dziecku aby został odizolowany od swego kata jakim jest matka. Proszę o odpowiedzi na mail kinganowak.1977@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach