Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szybki z zobowiązaniem

Mam 38 lat,szukam nienormalnej kobiety

Polecane posty

Witam,jak wyżej,szukam nienormalnej kobiety najlepiej szybkiej,z zobowiązaniem mającej 24 do 25 lat,w celu wspólnej restrukturyzacji naszych zobowiązań,

Gość gość
a nienormalna to według ciebie jaka ? chce wiedzieć, nie żebym była zainteresowana... w ramy wiekowe się nie mieszczę :P

No nienormalna czyli żeby trochę głupia była bo ja z przemądrzałymi to nie potrafię rozmawiać.I trochę wariatka żeby lubiała sprzątać w mieszkaniu i gotować,dzieci żeby lubiała też.Bo ja lubię po pracy popiwkować.A ty to chyba trochę głupia jesteś bo nie mieścisz się w ramy ale pytasz więc cośtam się nadajesz.A wariatka jesteś?Bo ja jestem z Mławy ale mam stryja w Elblągu.

Gość gość
niezobowiązująco ci napiszę że na wariata to ja wszystko w życiu robię :P no i głupia też trochu jestem, bo nie mieszcząc się w ramy wciąż ci odpisuję. Po pracy to ja lubię inne rzeczy robić, więc raczej wspólna integracja w ramach restrukturyzacji nam nie wyjdzie. Bon włajaż.

Nie próbuj mnie zawstydzić niemieckimi zwrotami bo akurat niemiecki ja bardzo dobrze znam. Pewnie mieszkasz w mieście i chodzisz do kina,co nie?

Gość gość
no, chodzę do kina i nie tylko tam. Uprzedzę odpowiedź twą, jestem rozrywkową kurą domową która dobrze podgrzana może się przypalić i śmierdzi. Także ariwederczi.

Spasiba.

Gość gość
Ja hoduję grzyby na sobie chcesz je kosić?

A okolice bikini?