Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Święty Mnich z Tybetu

skad sie biora toksyczne kobiety??

Polecane posty

Gość gość
One są po to żebyś wiedział czego unikać w przyszłości i doceniał te normalne.

Gość gość Jaromirrr
z pisssd toksycznych matek :-)

Gość gość
od toksycznych ojców.

Gość gość
Ty sie lepiej przyznaj, co zmalowałeś. Gdyby nie to, pewnie by się nie rozmyśliła.

Gość gość
Baby to w większości suki!

Są takie co lubią, gdy facet myśli, że ma szanse u nich i dowartościowują się nim, bawiąc w kotka i myszkę .By ostatecznie dać kopa w d........ę

Jaśminiówko :) Wiadomo ,że są takie kobiety...ale dla mnie kobieta która to lubi i dowartościowuje ją to ,bawiąc się w kotka i myszkę z mężczyzną, który o nią zabiega, nie jest nic warta.Ona już w duchu dokonała wyboru.I to wyboru np innego niż ja.Granie na czyichś uczuciach jest po prostu zwykłą podłością.Nie chciałbym z kimś takim mieć w ogóle do czynienia :)szczególnie gdy finał jest taki jak opisałaś.Wtedy rzeczywiście to strata czasu. mam nadzieję ,że Ty do takich nie należysz :)

Bywa niestety, to w przypadkach, gdy kobietki są pełne kompleksów i tym swoim zachowaniem leczą swoje braki.Czują się przyjemniej, gdy facet stara się, a one pozwalają przez długi okres dawać znaki rzekomego zainteresowania i w finale dostaje gość kosza...A one mają dumę..ale, to słabe.....A co do Ciebie Caffe :), to jak facet jest szczery, to nie musi mieć obaw.....Kobieta przy nim zostanie na długo :) Ale jeśli jest typem kłamcy i żyjącego na potrzeby fiuuuubzdziuuuu to, rozstanie z prędkością odrzutowca nie będzie zaskoczeniem.

Oj Jaśminióweczko :D Nie wyglądasz mi na kobietkę z kompleksami. Twoje ego jest bardzo silne co niejednokrotnie odczułem na własnej skórze ;) A co do mnie to jestem szczery chłopak ;) Czasem aż za szczery i za to obrywam niejednokrotnie niezasłużenie. Kłamcą też nie jestem,bo kłamią tylko tchórze.Nie mam już potrzeby kłamać.Tchórzem też jak okazałem niedawno ,nie jestem. Tylko tego fiuuuuuu bzdziuuuuu nie kaman? :D bo czasem lekkie fiubzdziuuuuuuuu też jest potrzebne by upuścić..hmmm...pary???:D Ale nie wiem czy dobrze zrozumiałem to ,,fiubzdziuuuuu" Ale wiesz jak to facet...:P ;)