Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż przyjaciółki ma romans z JEJ matka!

Polecane posty

Gość gość

Widziałam ich wczoraj. Wychodzilismy z narzeczonym od znajomych w drugiej części miasta i widziałam męża przyjaciółki oraz jej matkę, jak się całowali. To nie był pocałunek zięcia z teściową. Stali i lizali się jak para nastolatków, a potem poszli do hotelu po drugiej stronie. Nie wiem co robić. Czy jej powiedzieć o tym? Przyjaciółka ma 27 lat. Jej matka 47 ale jest naprawdę zadbana i atrakcyjna kobieta. Figury może jej nie jedna 20 zazdrościć. Ale to nie zmienia faktu, że bzyka się z mężem córki!! To świństwo! Nie wiem czy jej powiedzieć, bo nie chce wyjść na najgorsza. Nie mam dowodów, zdjęć ani nic. Jest słowo przeciw słowu. Mój narzeczony mówi żeby to olać i się nie mieszać ale ja tak nie mogę. Moja przyjaciółka jest w ciąży... Może jakiś anomin jej wysłać? Boję się że jak już prawda wyjdzie bo i tak w końcu wyjdzie, to będzie zła że wiedziałam i nic nie mówiłam...

Gość gość
Mąż ma rację. A co, jeśli Ci nie uwierzy i powie, ze celowo chcesz ich skłócić? wszyscy się na ciebie poobrażają, przyjaciolka się zestresuje, co w ciąży nie jest wskazane. On i tak się wyprze. Poczekaj na rozwój sytuacji.

Gość gość
No właśnie tego się boję. Z doświadczenia wiem że lepiej się nie wtrącać bo mimo dobrych chęci to się jest, potem najgorszym... Ale ciągle o tym myślę, nie mogę się otrząsnąć... Moze jej mężowi powiem? Postrasze go?