Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KiniaKarolina7776

Moj byly chlopak zablokowal wszystkich moich znajomych na Facebook. DlacZego ?

Polecane posty

Gość KiniaKarolina7776

Rozstalismy sie rok temu po 5 letnim zwiazku. Ma teraz nowa dziewczyne. Napisalam do niego SMS w maju, CZy chcialaby zostac przyjaciolmi, ale odpisal mi zebym do niego nigdy wiecej nie pisala. Zablokowalam go na fb, I juz nigdy do niego nie napisalam. Calkiem przypadkowo dowiedzialam sie od kolezanki ze pare dni temu zablokowal wszystkich moich znajomych. Zrobilo mi sie z tego powodu bardzo przykro. CZy myslicie ze on mnie tak bardzo nienawidzi ?

Gość gość
Nie według mnie to jest niedojrzaly. He nie ma co płakać

Gość gość
Trudno powiedzieć, kiedy nie zna się całej sytuacji. Były mojej koleżanki zrobił to samo, ale było to o tyle głupie, że jej kuzyn był dobrym kumplem tego byłego. Stwierdził, że nie będzie utrzymywać z nim kontaktów, BO NIE. Dla mnie blokowanie na fb to dziecinada. Chyba, że obawiał się stalkingu (oczywiście, nie twierdzę, że ktoś z z Twoich znajomych miałby robić coś podobnego, chodzi mi o samo poczucie zagrożenia). Weź pod uwagę, że często taki "eks" jest obrażany przez znajomych swojej drugiej połowy. Jeśli nie wprost, to przez jakiś czas może być tematem nr 1 - a nie każdy tego chce. Uważam, że powyższe zachowania są okropne, bo zwykle jest tak, że większość znajomych nie ma pojęcia sytuacji w związku, a nagle okazuje się, że to sami specjaliści. :p Mnie samą coś takiego spotkało, niestety.

Gość gość
Rozstaliście się, on sobie kogoś znalazł, to po kija teraz piszesz do niego czy zostaniecie przyjaciółmi? To bardziej wyglada że pchasz się tam, gdzie juz jest inna i w sumie nie dziwne, że tak zareagował.

Gość gość
Przez chwilę myślałem sobie what the f**k?! Ale zapomniałem, że fb to second life i zablokować kogoś to jak nóż