Gość gość Napisano Październik 16, 2017 Jesteśmy razem prawie 4 lata. W ciągu 2-3 miesięcy mamy kupić wymarzoną działkę i podążamy w kierunku jej zakupu. W tym momencie liczy się każdy grosz. Mój luby wciąż mówi , że musi oszczędzać. Nie wydaje pieniędzy na pierdoły i ja również oszczędzam ile mogę, jednak ja zarabiam o połowę mniej niż mój facet. Wiem, że co miesiąc na koncie dochodzi mu okrągła sumka oszczędności w granicach 3-4 tysięcy. Non stop słyszę jak musi sobie czegoś odmawiać bo tak liczy się każdy grosz. Dziś dowiedziałam się nie od niego, przypadkowo, że pożyczył koledze (nie przyjacielowi) 20 tysięcy złotych. Nie jestem zła tylko rozczarowana. Tak bardzo oszczędza nawet na nas, na przyjemnościach itp. A pożyczył koledze 20 tysięcy. Nie wiem kiedy kolega odda ale znając go to pewnie nie za szybko. A co z naszą działką? Powinnam zapytać i sprzedać się skąd wiem czy przemilczeć sprawę? Miałyście podobne sytuacje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach