Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirella88

Kraków,Centrum,niebezpieczna okolica

Polecane posty

Gość mirella88

Dzien dobry, sprawa wygląda tak, że przeprowadziłam się do krakowa, nowa praca, nowe życie, nowa ja, ale tez nowe mieszkanie niemalże w centrum, stare kamienice etc, zaczęłam śledzić wydarzenia mojej nowej okolicy i okazało się, że najwyższy odsetek gwałtów jest właśnie w tych bramach w których ja się poruszam. Człowiek się tak nie zastanawia za bardzo, co go może spotkać, ale jednak wolałby się ustrzec. Jak się zachować w takiej sytuacji, jak się bronić podczas napadu, na co zwrócić uwagę, kto powinien wzbudzić moje podejrzenia?

Gość gość
nie ufaj Majchrowskiemu

Gość gość
na jakiej ulicy mieszkasz?

Gość mirella88
@gość na Basztowej

Gość soohoo
nie sądze żeby coś było takiego na co trzeba zwracać uwage bo można paranoi się nabawić. poza czymś oczywistym jak zwalnianie kroku kiedy zwalniasz przyspieszaniem kiedy ty przyspieszasz. celowe zatrzymywanie się kilka razy tak by się zrównać z tobą kiedy ten ktos jest przed toba. jak się bronić to ci nie powiem bo to albo trzeba znać jakieś techniki samoobrony albo mieć przy sobie jakieś sprzęty.

Gość Weronika19899
Ja dostałam kiedyś gaz od brata, to koledzy mi podebrali na imprezie jeszcze za małolata i finał był taki, ze gaz był wszędzie tylko nie tam gdzie trzeba. Uczona doświadczeniem wiem że nie dla każdego jest odpowiednia ta sama rzecz choćby dlatego, że trudno się tym posługiwać kobiecie co jest przeznaczone dla mężczyzn albo i odwrotnie nawet bo za mały uchwyt czy coś. Wejdź sobie tu https://skuteczna-samoobrona.pl/ i poczytaj po prostu jakie masz możliwości do wyboru.