Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śliczna Magdaleno Joanno a czy na poważnie podróż poślubna do Bośni

Polecane posty

Gość gość
jak byłbyś mi wierny i dla mnie dobry to mogłabym jechać z Tobą wszędzie, ale to się okaże, jak Ty chcesz ze mnie robić idiotkę, ja też Cię wykorzystam po swojemu a potem kopnę w d za jakiś czas. Chcesz tak?

Gość gość
pytałam, czy chcesz, żebym robiła z Ciebie idiotę i frajera, więc mi odpowiedz, tak jak ja odpowiadam na Twoje pytania. Bo sam nie widzisz problemu, gdy to Ty z kogoś chcesz robić idiotę w imię swojego luźnego światopoglądu. Więc jak? Czy będąc w związku z Tobą mogłabym mieć tak jak Ty, przyjaciela od seksu, jeżeli np. bardziej by mi się podobał fizycznie i miałby dłuższego niż Ty masz? Czekam na odpowiedź.

Gość gość
To oczywiście Teoria więc tak jak charakter człowieka i światopogląd odpowiada tonajbardziej dziwna wycieczka mozenyc udana ciekawa bo spedza sie ja z kimś kto nie jest wredny i np toksyczmy to nie o autorze

Gość gość
21:36 bez komentarza co do Twojej FAŁSZYWEJ wypowiedzi, która ma na celu kogoś oczernić a zarazem komuś innemu się podlizać. Tfu....

Gość gość
21.10 kazdy ma dluzszego niz ten nieudacznik,gdyby face byl srednio fajny... prztulalby sie w cycuszki jakiejs niuni a nie plakal ciagle na forum :P