Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związki na odległość !

Polecane posty

Gość gość

Mam chłopaka na odległość i mój związek zaczyna coraz gorzej wyglądać. Ciągłe kłótnie w dzień w dzień. Zazwyczaj wieczorem gdy mamy iść spać on przeciąga rozmowę a potem zaczyna być chamski. Mówiłam mu o tym, powiedział, że to się zmieni, ale nadal było tak samo. Proponowałam wcześniejsze chodzenie spać i tak nie wypaliło bo twierdził, że go w nocy samego zostawiam :/ jest ta odległość i nie można ciągle rozmawiać w cztery oczy. Widzimy się za tydzień. Macie jakieś pomysły żeby zniwelować te kłótnie?

Gość gość
Powiedz mu ze tez musisz się wysypiac i ze możecie porozmawiać następnego dnia. Byłam 3 lata w związku na odległość ale nie rozpadło się dlatego ze odległość tylko nie pasowalismy do siebie zdarza sie. Musisz z nim pogadac jak się zobaczycie bądź z nim szczera

Gość gość
Zwykle związki na odległość nie wypala ja albo są pozory szczęśliwego związku a partnerzy zdradzają się, zdrady takie łatwo ukryć bo się mieszka daleko od siebie, a jak to mówią okazja czyni złodzieja... Zresztą uważam że tylko przez regularne spotkania, kontakt w cztery oczy można poznać dobrze człowieka, nie poznasz go dobrze Glownie gadajac przez telefon i widząc się raz na 2 tygodnie...on moze prowadzić podwójne życie, spać z innymi a tobie ściemniac o wielkiej miłości...