Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Masza i niedzwiedz

Polecane posty

Gość gość

Czy Wasze dzieci ogladaja? Co sadzicie o bajce? A moze macie jakies inne,ktore lubia Wasze pociechy?

Gość gość
Moj syn to ogląda ogląda tez Tomka Stacyjkowo i Pepe

Gość gość
U nas tomek i przyjaciele stacyjkowo i masza i niedźwiedź królują. Choć nie wiem czy to nie bardziej ja te bajki oglądam:) Jeszcze tabaluga ale ostatnio nie leci.

Gość gość
Masza i niedzwiedz i psi patrol. Non stop. Znam juz wszystkie odcinki na pamiec.

Gość gość
Mój synek ma już 4,5 roku i chyba już trochę wyrósł z Maszy. Zaczął oglądać jak jeszcze nie było takiego boom na tą bajkę. My też ją bardzo lubiliśmy :). Teraz synek lubi Psi patrol najbardziej.

Gość gość
U nas najpierw byla peppa potem tomek, trochę strazak sam. Moje dziecko ma takie zainteresowania: pociagi, pociagi, pociagi, autobusy, smieciarka, betoniarka, koparka:) i jeszcze lubi kota prota. Na masze popatrzyl chwile i zajal sie swoimi pociagami, ale on teraz ogolnie malo oglada, bo wszystkie odcinki znamy na pamiec. Ja np tez bardzo lubie tomka:)

Gość gość
Tzn wszystkie odcinki tomka znamy na pamiec, wuec juz mu malo wlaczam telewizje, tylko jak zlapie cos konkretnego. Nie polubil ostatnio nic nowego.

Gość gość
Aaa i oczywiscie kubus puchatek przed spaniem, najczesciej te pelnometrazowe po trochu:) ja uwielbiam bajki:)

Gość gość
kiedyś to był hit dziś już znaja na pamięć ale tez zdarzy się ze z braku laku zobaczą wola transformersy

Gość gość
Strasznie wkurzający bachor ta Masza. Moje dzieci czasem oglądają, ale jakoś nie szaleją za tą bajką.

Gość gość
21:20 piszesz o moim dziecku.Idetycznie mój od dawna facynuje się Tomkiem wcześniej oglądał ale teraz zbiera jeszcze lokomotywki .Ja tylko potykam się o nie i o tory rozłożone w całym mieszkaniu.

Gość gość
Też mam w domu maniaka pociągów i tramwajów. Ostatnio doszła faza na "Super Wings" (samoloty).

Gość gość
22:47, my tez wlasnie zbieramy z mega bloks, ma ich 4, z jakas gazetka babcia jeszcze 3 takie plastikowe przyniosla... My mieszkamy blisko stacji kolejowej i tam chodzi na spacer wiekszosc maluchow z osiedla:)