Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca24

Czy to może być wczesny objaw ciazy ?

Polecane posty

Gość Pytająca24

Witam . Od 3 lat bezskutecznie staramy się z mężem o dziecko. 21 września dostałam @ , od dłuższego czasu nie bolał mnie brzuch a wtedy tak mnie rwaly jajniki że nie mogę nawet tego bólu porównać do niczego innego po miesiączce w 12-13 dc po 2 miesięcznej przerwie uprawiałam seks. 14 października w 24 dc zauważyłam śluz przypominający budyń w kolorze blado różowym który trwa do dziś jest go bardzo bardzo malutko w zasadzie tylko jak się podetrę to na papierze jest tylko taka grudka . Nic mnie nie boli , tylko dziś jest mi bardzo gorąco i chce mi się cały dzień spać . Dodam że moje cykle traja zazwyczaj 31-36 dni. Chciałabym się dowiedzieć czy jest możliwość że jestem w koncu w ciąży ? Kiedy mam zrobić test ?

Gość gość
To może być wszystko, miałam tak przy takich cyklach i okazało się, że to zaburzenia hormonalne. Test zrób w dniu oczekiwanej miesiączki. Ja w ciążach takiego śluzu nie miałam.

Gość gość
Na pewno masz zaburzenia psychiczne całkiem możliwe ze i hormonalne. Może to menopauza

Gość Pytajaca24
Po czym wnioskujesz że mam zaburzenia psychiczne ? Źle że się martwię ?

Gość gość
Jak uprawiacie seks raz na dwa miesiące to po pierwsze szansa na zajście w ciążę jest niższa, a po drugie może to znaczyć, że więź miedzy wami nie jest zbyt mocna, nie pociągacie się nawzajem a seks uprawiacie tylko dla ciąży. Zastanowiłabym się czy chcę zachodzić w ciążę, żyć i wychowywać dziecko z kimś, z kim mam tak mało bliskości.

Gość gość
Na tak wczesnym stadium nie mogą to być objawy ciąży, nie nakrecaj się.

Gość gość
Spokojnie poczekaj jeszcze tydzień i zrób test. Ja trzymam kciuki, w końcu się uda. Z mężem staraliśmy się o pierwszą ciążę prawie cztery lata. Córcia urodziła się w 2011r. Synek w 2014r a w listopadzie urodzę trzecie dziecko:-) wam też się uda!!!!!!

Gość Pytająca24
gość dziś mieliśmy 2 miesięczna przerwę nie dlatego że się nie pociagamy tylko dlatego że męża 2 miesiące nie było w domu ( jednorazowa sytuacja) nigdzie nie napisałam że seks uprawiamy raz na dwa miesiące . Proszę się nauczyć czytać ze zrozumieniem .

Gość Pytająca24
gość dziś proszę się nauczyć czytać ze zrozumieniem . Nigdzie nie jest napisane ze uprawiamy seks raz na dwa miesiące . To była jednorazowa sytuacja .

Gość gość
Nie przejmuj się, tu ostatnio siedzi jakiś troll, który kobiety wyzywa. Test zrób po tym, jak nie dostaniesz miesiączki.

Gość gość
staraczka bezplodniaczka

Gość gość
Co za desperatka. Jak ci cały czas nie wychodzi to teraz tez ci nie wyjdzie. Matko ludzie! Za niedługo to będziecie fotki sluzow sutków i czegoś tam jeszcze wrzucać a inne kafeterianki będą wróżyć z tego niczym z fusów. Piszesz ze się martwisz czym? Puki co cykl się jeszcze nie skończył a ty snujesz domysły. Ja rozumiem ze bardzo chcesz itp ale litości trochę pokory

Gość Pytająca24
Jak skończył się śluz z krwią to zaczął się biały jak twarożek tylko że konsystencja przypomina białko kurze . Dziś 31 dc i dalej brak @ .

Gość gość
Moim zdaniem to niedobor progesteronu.

24 dc to zdecydowanie za wcześnie na zrobienie testu. Poczekaj do dnia @. Niekiedy test pozytywny wychodzi nawet tydzień po spodziewanej @.