Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja_Dyzio

do programistów i konstruktorów softa Kafe

Polecane posty

Gość Ja_Dyzio

wczoraj robiliście próby programu Kafe i zakładaliście 2000 tematów w stylu 'Jadzia z Wałbrzycha jedzie na rowerze do Kalisza' , zakładanie pojedynczych tematów działa na Kafe ale NIE DZIAŁA TEMAT , z ośmioma wpisami, po 10 wpisach wszystko się blokuje, zróbcie TEST : - jeden TEMAT , typu 'Jadzia z Wałbrzycha jedzie na rowerze do Kalisza' i dopisujcie kolejne posty , typu: 'Józek także jedzie na wrotkach do Kalisza' , jakieś bzdury dopisujcie , sprawdzajcie po każdym wpisie, czy Kafe się nie zatyka , programista powinien sobie poradzić !

Gość gość
Spamer miał całkiem dowcipne teksty i właśnie nie poszedł na łatwizną jednym tekstem, tylko się postarał, urozmaicenie było.

Gość Ja_Dyzio
w szybkiej przeglądarce CHROME cały czas Kafe się blokuje na moim dobrym laptopie z pamięcią 8GB , inne Portale , typu ONET, WP, INTERIA, tvn24 itd. otwierają się błyskawicznie , od pół roku mam problem z otwieraniem tematów na Portalu Kafe, wyskakuje 'błąd404' lub całkowicie zablokowany TEMAT , brak możliwości wpisu , jakby PAMIĘĆ W LAPTOPIE była zablokowana na maksa !

Gość gość
Dyzio to nie wiem czemu, też lecę na chromie, też mam 8GB, ale wszystkie fora proporcjonalnie mi działają. Owszem tu niekiedy (!) wyskoczy mi błąd jakiś tam numer, ale to po krótkiej chwili znika.

Gość Ja_Dyzio
przed chwilą tak miałem, jakby 'pamięć' w laptopie była całkowicie zablokowana i pojawiło się info : STRONA NIE ODPOWIADA, MOŻESZ POCZEKAĆ AŻ ZACZNIE ODPOWIADAĆ LUB URUCHOM PONOWNIE i tak to wygląda a prędkość mam po światłowodzie ponad 100 MB/s i co jest grane ? rokity i inne dziadostwo wygoniłem programem SPYBOT

Gość gość
A taki komunikat, ten wewnętrzny od lapka, co się na małym prostokącie u góry pojawia? Jeśli to o to chodzi, to mi wyskakuje sporadycznie od jakiegoś pół roku, ale na różnych stronkach. I w sumie w lapku nie może być przyczyna, bo raz że mam świeżo zresetowanego, dwa co jakiś czas cleanerem czyszcze i usuwam historię.

Gość Ja_Dyzio
OK, jednak 'coś' się na DOBRE ZMIENIŁO i nawet mogę 'przewijać' tę stronę do góry i do dołu za pomocą 'myszy' , więc, być może konstruktorzy programu uruchomili jakiś SKANER anty - rokitom i trojanom na serwerze , już wszystko siadało na pysk na Kafe dzięki

Gość gość
Pani Czkawka dziś Dobre teksty. Ma ktoś tego więcej? To nie mógł być programista, bo oni nie mają tyle finezji i poczucia humoru cool.gif x No zgadzam się, niektóre teksty rozwalały, gościu się postarał i kompletnie mi nie przeszkadza.

Gość Ja_Dyzio
mam uprzejmą prośbę, programiści -zróbcie w godzinach nocnych akcję anty-rokitom i anty-trojanom na serwerach Kafe , nie zapomnijcie zrobić test o Jadzi, która z Wałbrzycha jedzie do Kalisza na rowerze, moim zdaniem Wasze serwery są nafaszerowane 'dziadostwami' Pozdro

Gość gość
to ja dodam że błąd 404 wyskakuje przy prośbie przypomnienia hasła