Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdolowana1234

Pomóżcie ciało po ciazy

Polecane posty

Gość Zdolowana1234

Dziewczyny, wiem ze to idiotyczne. Sama jakos daje radę na codzień, ale dzis jest okropnie. Mam ślicznego 4 miesięcznego synka. Utylam w ciazy. Waze jakies 15-17 kg wiecej. Maz sie naśmiewa ze mnie. I to mnie boli. Naśmiewa sie w przeróżne sposoby. Mysle, ze jest poprostu nienormalny. Bo aby miec taka agresje do kobiety ktora tak bardzo walczyła o zdrowie w ciazy, o zdrowe dziecko. Udało mi sie. Synek zdrowy, donoszony. Juz w ciazy słyszałam ze wyglądam jak dwie ciężarne. Teraz non stop przytyki. Wiem ze niepozwole sie ani do siebie zbliżyć, ani dotknąć, nic. On chyba sam nie radzi sobie z agresja do mnie. Prosze dajcie mi jakis pozytywny przykład, cos co pozwoli mi jakos to przetrwać. Naturalnie ze bede sie odchudzać. I wrócę do dawnego wyglądu. Ale nie dla niego. Jest dla mnie skończony. Radzę sobie z tym jego chamstwem. Ale dzis- dzis poległam. Ten człowiek nie ma w sobie nic z dobroci. To jest zwykły psychopata. Prosze was pocieszcie mnie. Tak mi cieżko.

Gość gość
Przykro mi:-( ale dobrze ze zdajesz sobie sprawe z tego jaki jest podly i nie chcesz tego ignorowac na pewno wyrwiesz sie z tej okropnej sytuacji i ulozysz zycie na nowo powodzenia:-)

Gość gość
Widziały gały co brały. W ogole jakim cudem tak sie spasłaś? Przeciez wiecej niz 15 kg do samego porodu jest już patologiczne.

Gość gość
Chamem byl, jest i bedzie... ale ty to mialas w d***e, byle by byl "dzudzius".. teraz dziecko bedzie mialo ojca chama, i wyrosnie na takiego samego chama jak tatus.. gratuluje wyborow

Gość gość
Dodam ze zdaje sobie sprawe z tego ze czasem wygląd naprawde nie jest najważniejszy- w moim przypadku kluczowe było urodzić zdrowe dziecko. Udało mi sie to. Mam starsza córeczkę i małego synka. Powtorzylabym to jeszcze raz, nawet gdybym miała utyć 30 kg. Bo zawsze mozna schudnac. A dzieci to największy, najcudowniejszy skarb i szczescie. I tak uważam. Oddałabym za moje dzieci zycie. Kocham je najmocniej na świecie. Tak bardzo chciałabym zeby to mnie nie bolało. Jakim dupkiem trzeba byc aby poprostu pastwić sie nad matka swoich dzieci...

Gość gość
Większość facetów to takie właśnie bezduszne szuje, bądź jak kto woli łagodniejszą wersję: esteci/wzrokowcy. Ja tam i bez ciąży mam problem z nadwagą (choć nie jestem nieruchomym obżartuchem) i widzę jak faceci się odnoszą do mnie a jak w stosunku do chudszych. Mam ich gdzieś, a Tobie współczuję, ale cóż większość kobiet ma do wyboru takich właśnie "wrażliwych estetów".

Gość gość
gość dziś Teraz dzieci beda albo ze skretyniałym ojcem albo bez ojca, bo mamuska byla tępa i "bylby bylo dziecko, niewazne z kim"

Gość gość
Przez te 4 miesiące nie udalo się nic zrzucić większość moich koleżanek kuz trzy miesiace po porodzie prawie wróciły fo formy. A cwiczysz coś chodzisz ns dlugie spacery z małym

Gość gość
Do 21:24: a wiesz, ze ja tez w pewnym momencie wykrzyczałam mu zeby Spierniczaj, a moze ja nie bede sie odchudzać ! Podobam sie sobie taka jaka jestem, ba jestem szczęśliwa - mam dwójkę dzieci. Lepiej utyć aby poznac z kim żyjesz, byc szczęśliwa matka niż obsmarowywać inne ze utyly spadły sie etc. Zycie to nie cosmopolitan.

Gość gość
Chyba średnio sie sobie podobasz skoro sie tak przejmujesz :D

Gość gość
21:23, nie nic. I co nam zrobic ? Zapaść sie pod ziemie? Sa kobiety co musza najpierw zakonczyc karmienie. Zreszta, co to zmieni? Ze dojście do formy zajmie mi pol roku i zacznie sie po odstawieniu? To tłumaczy z jaka świnia zyje pod jednym dachem?

Gość gość
nie jest łatwo schudnąć

Gość gość
Do 21:37, wiesz, mam mało snu, teraz miałam antybiotyk i infekcje. Starsza corka była chora- nawet na spacer cieżko wyjsc. Uważam ze jestem ładna. Mysle ze nawet teraz kiedy jestem większa to moge sie podobać. Naturalnie nie mysle w takich kategoriach o sobie. Podstawa to dzieci, i aby jakos sie wyspać.

Gość gość
Skoro taki jest to codziennie zostawiaj go z dzieckiem, a sama zapisz się na siłownie albo idź na rower czy basen.

Gość gość
Facet po prostu wyczuwa że masz go w doopie bo cudowne dzieciaczki przecież najważniejsze.

Gość gość
22:10 tak planuje, jednak nie teraz.

Gość gość
Dobra, czekam na sensowne komentarze. Dziekuje tym co podeszli do mojej ważnej dla mnie sprawy poważnie.

Gość gość
A ja cie pocieszenie, że nie jesteś sama. Mój mąż też mi dogryza. Może nie jest chamski ale te docinki bolą. Przytyłam trochę, zauważyłam to. Zdarza się. Nawet przestał mnie dotykać już...

Gość gość
17 kilo po ciąży zostało? Nieźle sobie folgowałaś chyba?

Gość gość
8:13, dziekuje. Stwierdzam ze z tego nie bede robic tajemnicy- wszyscy znajomi niech wiedza. Ze tylko z chudymi kobietami moze rozmawiać bo przeciez grubsze to mdłości powodują. Zastanawiam sie nad jednym- powinnam podejść do jego wygladu jego miara - zmarszczek ma tyle co 4 facetów w jego wieku. Pryszcze robia mu sie jak nastolatkowi. Na plecach non stop mu sie cos robi. Kiedy ćwiczy robi sie mokry jak świnia. Ma brzydkie stopy- szponiaste palce. Ochydny nos. Chrapie jak świnia. I jest do k***y nędzy kurduplowaty. I te grube łydki!!!! Obleśne ! Do tego te żałośnie chude ramiona. Ja mam grubszy biceps!!!

Gość gość
11:09 leżałas kiedys prawie cała ciaza ? Jadłas przymusowo 7 posiłków ? Nic nie mogłam sobie pofolgować. Jedzenie z rozpiski. Kobiety tyją i po 30. Sa takie co nie chcą dzieci bo a noz przytyją i mężowi sie to nie spodoba. A sa takie co latami sie starają i w ciaze nie zajda. Albo takie co jaraja aby nie jesc za duzo będąc w ciazy. Co kto lubi;)

Gość gość
Tu gość z 8.13 Ja planuje kupić sobie afrykańskie mango. Ponoć naprawdę warto. I nie będę tego robić dla męża. Tylko dla siebie. I tak planuje odejść. Wrócić do Polski i żyć w spokoju a nie z facetem, który w ogóle nie zwraca na mnie uwagi.

Gość gość
Dobra myśl. Tylko mnie robi sie az niedobrze- hak bede miała zacząć sie odchudzać a on bedzie sie naśmiewał. Bede ćwiczyć aby nie wiedział. Tylko po jedzeniu to juz pozna. I bedą nowe przytyki. Ja przed ciaza miałam dietę z Gaca system. I schudłam. Masz racje- wszystko teraz trzeba robic z myślą o sobie. Dziekuje. Wypróbuje to mango.

Gość gość
Faceci to debile. A potem będą płakać. Haha a ja mu się w twarz wysmieje i będę miała jego uczucia głęboko w... Tak jak on ma teraz moje. Poczytaj o tym mango. Ma dużo pozytywnych opinii :)

Gość gość
Ty już masz jego uczucia w de. No, w końcu masz już dwa aniołki, do czego jeszcze Ci facet potrzebny? Alimenty I sayonara, prawda?