Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Ganuber1

Profil Kandydata Na Kierowce

Polecane posty

Witam, mam dość niecodzienny problem, który powoli spędza mi sen z powiek. Zacznę od początku, mianowicie od pewnego czasu wynajmuje mieszkanie u faceta który mieszka dość daleko i rzadko sie pojawia w okolicy, tak samo od niedawna tzn jakiś 3/4 miesięcy zacząłem kurs ale wiadomo przez okres wakacyjny, inne sprawy nie mogłem skupić całej uwagi na tymże kursie :(. Jednak teraz gdy już od paru tygodni nie mam za bardzo dużo na głowie, chciałem go zrobić. Problem pojawił się tej natury, że nie mogę.. Ponieważ w wniosku o wydanie profilu kierowcy musi być zapisek o aktualnym adresie zamieszkania, próbowałem zatem skontaktować sie z Facetem który mi wynajmuje ponieważ mógłby on wypisać oświadczenie w którym zgodziłby się na Jego Adres w Moim prawie jazdy :hmm: . Ale jednak, facet nie jest zbytnio przekonany, nie chce współpracować a ja w tej sytuacji mam związane ręce(sugeruje mi nawet żeby ktoś bliski podrobił podpis twierdząc że u niego przebywam- co o tym myślicie?), nie mogę wyrobić Profilu, co za tym idzie- nie mogę przystąpić do Kursu w pełni. Więc, chciałbym zapytać czy istnieje może jakieś legalne, a może nawet proste rozwiązanie tej nie wątpliwie skomplikowanej sytuacji? Proszę o odpowiedź, z góry dziękuje ;) . Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować