Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Które bajki w telewizji uważacie za fajne dla swoich dzieci a które irytują

Polecane posty

Gość gość

Ja lubie włączać Bąbelkowy świat głupików, Bing, Małe królestwo Bena i Holly, Hugo, Trojaczki, Max i Ruby też lubilismy oglądać ale tylko pierwsze serie bo dalsze już były przekombinowane, Pingu, Molang, świnka Peppa może być, Mia i ja ale ta seria gdzie jedna dziewczyna występuje a nie dwie, Tom i Jerry, Umizoomi też może być, a nie cierpie My little pony, Lalalupsy, Kot Prot, Psi patrol, Zack i Kwak też zawsze przełączam jak leci bo jest nudne jak cholera chociaż plus że autor miał jakiś tam pomysł na tę bajkę, podobnie było zresztą z Tiktakowo czy jak to tak sie zwało, Kapela detektywów, Strażaka sama nie cierpie, Stacyjkowo nudne, pociąg Tomek też nie za bardzo chociaż z tych nielubianych to najbardziej toleruję. W ogóle to mało robią w dzisiejszych czasach programów dla dzieci. Takie wygibajki od biedy czasem włączam, widze że próbują robić współczesny Teleranek, ale mało tego jest i nic to jest w porównaniu ze starym telerankiem, czy Tik takiem czy 5-10-15. Wtedy to były ciekawie robione programy, wciągające. Teraz to telewizja nie stara się. Same głupotki lecą dla dzieci

Gość gość
Wylacz tv ,bo jestes tak samo uzalezniona od tych bajek jak twoje dziecko. Mam dwoje dzieci i nie znam zadnej z tych bajek. Raz na jakis czas ogladaja bolka i lolka, reksia. To wszystko

Gość gość
Ty te wszystkie bajki ogladasz z dzieckiem? Ja o prawie żadnej z nich nie słyszałam! Ile Twoje dziecko ma lat? Moje na prawie 5 i jego oglądanie jest ograniczone do max 30 minut dziennie. Poza tym tv jest wyłączone (chyba, ze już śpi). Ogranicz to oglądanie i lepiej się pobaw z dzieckiem lub pójdźcie na dwór.

większości tych bajek nie znam ale mój syn nie lubi "współczesnych" bajek a w szczególności tych na Cartoon N. woli bajki z mojego dzieciństwa czyli mis uszatek, Reksio, bolek i lolek, uwielbia krecika z jego ah joooo;-) i kota Filemona i zaczarowany ołówek no i kaczora Donalda i Kubusia puchatka(tą najbardziej...ma pełno książeczek z tym misiem:-) wymieniłam sporo bajek ale oczywiście nie siedzi ciagle przed tv woli książki

Gość gość
Tylko "było sobie życie" polecam.