Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów Opolsk wojew

Universum idziesz jutro na otwarcie Wroclavii we wrocławiu ?

Polecane posty

pamiętasz jak kino w arkadach Wrocławskich zlikwidowali bo galeria kinu multikino wypowiedziała umowę i na miejscu multikina ma się pojawić w arkadach nowy operator kinowy OH Kino, czytałem o tym PS jutro jest wielkie otwarcie galerii Wroclavia we Wrocławiu wraz z 20 salowym kinem Cinema city idziesz jutro na otwarcie tej galerii? I gdzie będziesz teraz chodzić do Arkadów czy do Wroclavii?

Wroclavia - Otwarcie Wroclavii - Zapraszamy od 18 października‎ Reklamawww.wroclavia.pl/Unexpected/Inauguration‎ Wielkie otwarcie już za 21 godzin. Poznaj szczegółowy program wydarzeń. Udogodnienia: Recepcja, Karta Stałego Klienta, Bezpłatne Wi-Fi, Aplikacja na smartfony, Strefy wypoczynku, Doładowanie urządzeń, Karty podarunkowe Usługi: Bezpłatna usługa stylisty, Parking, Bezpłatne Wi-Fi Poznaj program otwarciaAplikacja mobilnaKarta Stałego Klienta

może za tydzień tam sie wybiore do tej galerii albo w sobotę tam sie wybiorę

Tak, pójdę w piątek rano :D wiem, że otwarcie jest 18go ale będzie tłum popołudniu, a ja mam jutro i w czwartek na rano, więc nie będę się pchała, wolę do południa iść w piątek, będzie mniej ludzi Ciekawa jestem bardzo, zwłaszcza nowego kina :D

Gość gość
jakim trzeba byc wsiokiem zeby jarac sie otwarciem kolejnego CH :o

Gość Namysłów opolsk wojew
a wiesz ze w arkadach wrocławskich na miejscu kina multikino ma się pojawić nowy operator kinowy? czyli oh kino?

Gość gość
Wytlumaczcie mi dlaczego autor nie będzie tez w piątek , bo nie pojmuje Taka okazja

12:53 co w piątek jest chyba otwarcie pierwszego we Wrocławiu sklepu Forever 21 czy to będzie w sobotę bo nie wiem?

A czy w Forever 21 będą właściwie tylko damskie czy też męskie ciuchy czy takie i takie? Ja często jestem we Wrocławiu bo mam tylko 75 km do Wrocławia czyli godzinę drogi z kawałkiem ale jeżdżę do magnolia park do Wrocławia :) teraz do tej nowej galerii Wroclavia pojadę ale może za tydzień po wielkim otwarciu jak już takiego tłoku nie będzie :)

Gość gość
Nadal nie rozumiem Tam będzie ktoś i nie pojedziesz? Takie okazje sa raz w zyciu. Nie pojmujesz ? Już nie wtrącam sie