Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zaproponowac jej wolny zwiazek, potem wolne małżeństwo?

Polecane posty

. Czy myślicie, że to dobry pomysł czy mi już coś odbija? x ależ skąd, mój drogi, jesteś 100% normalny, nikomu nie daj sobie wmówić, że jest inaczej:)

Gość Princessinthesky
To straszne co mówisz. Też miałam wielu partnerów. No i co z tego. Czasem człowiekowi brakuje miłości i czułości i szuka pocieszenia. Nieraz takim dziewczynom zależy na związku i małżeństwie o wiele bardziej niż tym które spały z paroma bo nie mają potrzeb ani emocjonalnych ani fizycznych. Gdyby mi chłopak z którym wiążę plany na przyszłość zaproponował coś takiego załamała bym się. Mało wiesz o kobietach i związkach

Gość gość
w sumie ciezko sie dziwic autorowi, mi tez czesto brakowalo milosci i jakos nie szukalem takich przygod, taka kobieta jak ta co pisze wyzej jest niezrownowazona, i dlatego powinna od razu sie pytac osoby o przeszlosc, albo sie to toleruje albo nie

Gość gość
chociaż to bardzo wygodny układ, nie jest jednak dobrym rozwiązaniem dla każdego. Dlaczego? Otóż wolny związek ma to do siebie, że oboje partnerów stosuje się zwykle tylko do jednej zasady, a jest nią brak jakichkolwiek zasad. Jest to rodzaj związku bez zobowiązań, partnerzy nie tłumaczą się sobie nawzajem z przygód seksualnych z innymi osobami. Dlatego właśnie trudno będzie tkwić w takim układzie temu, kto zwykle bardzo angażuje się emocjonalnie i uczuciowo.

Gość gość
ja taki mam, ale... nie mamy slubu, dziecko bylo z wpadki i je wychowujemy, oboje mamy kogos i pozwalamy sobie na to

Gość gość
ja bylam w czyms takim i polecam

Gość gość
Tak, tylko ze zeby tak mowic trzebamiec jakeis powody, o mojej matce nikt tak nie mowil bo nie mial ku temu powodow. Rozmawialem, z nia o jej przeszlosci, balem sie spytac wprost wiec zapytalem czy ona miala jakies przygody, bo roznie ludzie mowia, ona spuscila wzrok i wyszla, unika tej rozmowy. Jak sie nie przyzna to zaproponuje wprost wolny zwiazek, a z ta kolezanka z pracy dalej spotykam sie na seks. Ona nie jest niewinna i nie broncie jej, jej klamstwa wychodza codziennie

Gość gość
To dlaczego się z nią nie rozstaniesz? Jesteś sadystą i masochistą w jednym? Coś mi ten temat prowo zalatuje bo nie ma aż tak głupich ludzi

Gość gość
Przeciez, ona mnie oklamala, dla Ciebie to nic wielkiego, no tak, bo Ciebie to nie dotyczy. Tylko ze wszystkei kobiety sa takie same i nie mam zamairu szukac nastepnej, jak ta sie zgodzi to ok jak nie to trudno poszukam innej

Gość gośćulkaala
Nie dotyczy mnie i Ciebie chyba też nie, bo przecież ty jej nie kochasz ani nie macie żadnych wspólnych zobowiazań typu dzieci. Nie wszystkie kobiety są takie same, ja nie miałam żadnych przygód, byłam w jednym związku i nie kłamię na temat swojej przeszłości. A ty może zwiąż się z tą koleżanką?

Gość 0rk
Jak Cię okłamała raz to będzie łgać do oporu. Wyr***aj i zostaw.

Naprawdę uważasz, że ludzie by Ci opowiadali, że Twoja matka się puszcza/puszczała? Dziewczyna opuściła wzrok i wyszła bo nie chciała Ci dać w pysk za to, że wierzysz plotom. Dlaczego ktoś miałby to robić? Napiszę Ci nawet kto - koleś, któremu Twoja dziewczyna odmówiła albo jakaś laska, która jej nie lubi. To teraz przyznaj, topik to prowo czy jesteś kretynem?

Gość gość
11 23 ty jestes kretynem bo widzisz swiat w kategoria 1/2, tylko ze pomiedzy tym sa jeszcze rozne rzeczy, ona oszukuje, bo np chce wyjsc za maz i tyle.

Latawica zawsze będzie latawicą. Przyjdzie 35 lat, uroda zacznie mijać to zacznie potwierdzać swoją atrakcyjność rypiąc się na prawo i lewo.

Gość gość
Autor jest zakompleksionym psycholem. Brzydzi się tą dziewczyną, gardzi nią, ale nie chce się rozstać bo wie, że nikt inny go nie zechce. To chore. Idź do psychiatry człowieku

Gość gość
mialam takeigo faceta, ciagle wypominal mi moja przeszlosc, az w koncu zdradzil, odeszlam

Gość gość
Tak!

Gość gość
"Ta którą wszyscy mieli za dzifke może być wspaniałą żoną i matką a pobożny prawiczek okazać się zwykłym gnojem." Wszystko w temacie 🖐️

Gość gość
Głupi członek. "wolność jej zaproponuj" to jest tyle w temacie;)