Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta, która pali myśli, że nie będzie miała robali

Polecane posty

Gość gość

Łatwo się uzależniają od używek a uważają się za ideał w każdym calu. Dlaczego tak jest w

Gość gość
Uważają sie za ideal?no co ty. Palą ludzie słabi, od uzywek tez sie uzalezniaja slabi psychicznie. Malo wiesz

Gość gość
Kto pije i pali ten nie ma robali. Pinokio tak mowil, ja mu wierze:)

Gość gość
Oczywiście ze nie beda mialy robali! A jak do tego dojdzie wodka to juz calkiem pewne

Gość gość
Ale po wódce babom odbija

Gość gość
Co myślicie widząc kobietę zaciągającą się papierosem?

Gość gość
No myslimy ze nie bedzie miala robali o co ci chodzi?

Gość gość
Zastanwialem sie czy was to razi. Mnie tak

Gość gość
Przeciez taka kobieta dba o siebie stosuje profilaktyke przeciwrobakowa to czemu ma razic

Gość gość
mnie też.. dlatego nie patrzę w lustro, gdy palę..:P Na swoją łobronę wysoki sendzio, muszę przyznać, że palę bardzo malutko już góra 40 papierochów dziennie :) żartuję :D .. ze 3 no i przestanę na pewno. Pytanie jest: co to za robale? :(

Gość gość
Fakt faktem że osoby które pala juz długo (conajmniej 5 lat a nawet i więcej) to osoby którym nikotyna i substancje śmieszne opisy bardzo zastępują umysł. Osoby te są często cholerykamoi, łatwo się denerwują, potrafią wpaść w szał, kobiety które długo pala mają chrapliwy, czasami męski głos, co jest odstraszające dla mężczyzn. Mają pomarszczona zniszczona cerę chociaż wydaje im się ze wyglądają młodo, mają wysokie mniemanie o sobie, często przeklinaja. Także kobietki, jeśli palecie krótko to rzucie to jak najszybciej zanim zamienione się w te szare, skrzeczace popielniczki którym wydaje się że są nie wiadomo jak atrakcyjne, a do tego mają problemy z pamiecia.

Gość gość
Substancje smoliste zaslepiaja umysł mialo być ha ha ha

Gość gość
A ja pale bo lubie i czesto przed lusterkiem sie delektuje dymem

Gość gość
Każda kobieta która znam i która ma dłuższy staż palenia papierosów jest odstraszającea, te co zaczynają, może i wygladaja powabnie z petem w dłoni jeśli są elegancko ubrane, ale pachną nieciekawie. :)

Gość gość
Dla mnie to głupota, ale co kto lubi. Jednak szczytem jest gdy ktoś jest zadłużony, zapożyczeń narzeka na brak kasy a pali paczkę dziennie :) dla mnie osoba która przepada tyle kasy nie jest warta tego aby jej pomóc.

Gość gość
A ja wam powiem tyle: żyj i daj żyć innym. Nie powinno nas obchodzic, co robia inni ludzie.

Gość gość
No coś w tym jest.. papierochy to nic dobrego, w sumie samo zło..:) od dawna zastanawiam się dlaczego to lubię..:/ bez sensu..

Gość gość
Czy jest dziewczynną/panną/mężatką ... Każda jednak kobieta widziana z petem w ręku to ŻAŁOSNY widok... :( Już nie wspominając o odorze z ust i przesiąkniętymi włosami z ubraniami włącznie... Fujjj :( 🖐️

Gość gość
Młode siksy dodają sobie "lat" w ich mniemaniu papierosami... Żałosny widok bo pokazują pustostan w głowie... Niestety :( 🖐️

Gość gość
10:44 Kobieta ma cheapliwy głos niczym męski. Słuszne stwierdzenie. Miałem przypadek. Była piękna i w ogóle. Umawiam się a ona już w pierwszym podejściu mnie jakoś zainteresowała raczej w sensie tego głosu. Doszło do zbliżenia a ona jak ta kataryna gadała tym swoim prawie męskim głosem. Uwierzcie mi, że mi jak stał tak i opadł od tego jej,, Wspaniałego,, głosu.

Gość gość
gość dziś Najpierw zainteresowała Cię w sensie tego głosu, a potem Ci opadł? Nierozumiem :)

Gość gość
10:51 3 Też jestem tego zdania. Narzekają a palą dziwnie fajki a do tego drogie

Gość gość
11:26. Nie miałem takiej i chciałem spróbować. Sam głos jej zadziałał tak, że opadł. Tak dosłownie opadł.

Gość gość
Forum dla kobiet a mężczyźni gadają. Dobre

Gość gość
Ciekawe, które robale nie lubią palić ;)