Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierścionek zaręczynowy z aliexpress. Co myślicie?

Polecane posty

Gość gość
jak na sztuczny brylant to drogi a poza tym która kobieta lubi #ztuczne kamienie w tak8 dzień?

Gość gość
Prostaczka nie odróżni:P On o tym wie i nie chce przepłacać;););)

Gość gość
pierścionek z chin na zaręczyny? serio?

Gość gość
nie stać cie na nic innego?

Gość gość
za 600 dolarow kupisz pierscionek z malutkimi diamentami z certyfikatem

Gość gość
poza tym widac ze to jakis tandetny plastik,taki duze kamien kosztowalby duzo wiecej no i diament przepięknie lśni a to co na zdjęciu to zwykły odpust :P

Gość gość
to brak szacunku dla dziewczyny, przeciez to nawet nie jest zloto

Gość gość
Przecież pierścionek jest bardzo ładny. Zamiast diamentu ma moissanit, który jest podobnej twardości ale jeszcze lepiej załamuje światło więc bardziej się błyszczy niż brylant. Do tego złoto jest próby 585 czyli takiej jakiej jest więszość biżuterii w pl. Mi się podoba, powiedziałabym tak :)

Gość Alajna
Za taką kwotę dostaniesz spokojnie sliczny pierścionek ze złota z diamentem, wcale nie jakimś mikroskopijnym i to z polskiej firmy - https://aclari.pl/pierscionki, wpisz sobie w filtrach widełki budżetowe i zobacz co dostaniesz za 1800-2200 bo tak chyba wychodzi z 600dol. Są podobne wzory do tego, szybka wysyłka a nie, że będziesz czekać 2 mc na dostawę jak ja kiedy kupiłam chłopakowi prezent na Święta a wręczyłam go na walentynki ://

Większość kobiet tutaj nie zasługuje na żaden pierścionek.

Gość gość
Według mnie nie musi być drogi, ale jednak wole sprawdzone sklepy z biżuterią, z gwarancją możliwością zmiany itd. Ja pierścionek zaręczynowy z szafirem dla dziewczyny kupowałem w Kruku - https://wkruk.pl/zareczyny mają ogromny wybór i jakość jest świetna

Gość Alewid
jeżeli chodzi o wzory to wszyscy maja dość podobne, klasyczne modele. Ale cenowo zdecydowanie wygrywa ACLARI. Czy powie "tak" to wiadomo, ze nie zależy od ceny pierścionka, ale ja nie chce dać takiego którego bym sie wstydził w towarzystwie i rodzinie, ponieważ to świadczy o mnie jako o mężczyźnie ;)