Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o ludziach którzy oglądają tv trwam i słuchają radia mawryja haha

Polecane posty

Gość gość

ja nimi gardzę, dla mnie to bydło i tyle, majątek rydzyka wynosi ponad 300 milionow zl a te bydlaki chodzą i mu dają mamone a stary cwel pławi się w luksusach i otwiera jakieś śmieszne pseudo uczelnie ktore uczą kolejnych z****nców umysłowych

Gość gość
Uwierz mi że w ciągu roku to się zmieni. Wyjdzie na jaw parę brudów.

Gość gość
Religia to potężne narzędzie władzy.. Każdy mondry polityk o tym wie.. Podziwiam PiS za ich umiejętność w prowadzeniu rozgrywek politycznych i w zyskiwaniu poparcia. Kościół w Polsce jest za PiSem chodź Argentyńczyk nawołuje nas do przyjęcia uchodźców. Polscy duchowni jednak mało wypowiadają się ww. kwestii, tymczasem rząd kręci krótkie spoty telewizyjne o tym jak wygląda nasza pomoc Syryjczykom.. docelowo w ich kraju, na ich ziemi odbudowujemy im szkoły i szpitale..Czy tylko Polacy używają rozumu? ;)

Gość gość
9.25 Może zacznij pisać ze słownikiem ortograficzny, bo wstyd takie byki robić, jeśli masz więcej niż 10 lat :(

Gość gość
że są zacofani. Nie dlatego,że są pobozni, tylko to radio jest zacofane i przekazuje zacofane wartosci. Np. kiedys gdzieś w tel, chyba w autobusie lecialo to radio i slyszalam jak jakas kobieta sie wypoiadala, ze seks jest zly- tak w ogole po slubie tez :O Nie mam nic przeciwko wierzącym ludziom, ale to radio jest dla zacofanych "moherow" o waskich horyzontach, nietolerancyjnych i dodatku to wszytsko oczywiscie radio robi dla kasy, a nie wiary

Gość gość
gość dziś przepraszam mołdry* miało być :)

Gość gość
najwięcej wykształconych ludzi słucha radia Maryja np cezary pazura ,Andrzej Rosiewicz ludzie o niskim ilorazie inteligencji oglądają resztę czyli chłam w stylu kiepskich bo to program na odpowiednim poziomi ich inteligencji i każdy morze się wypowiadać w tym radiu to dzieki rydzykowi mamy fm to

Gość gość
"Radio Maryja gnije,gdy tak stoję w mojej ciemnej dolinie,oddałem całe życie,emeryturę skrycie" xD-kojarzy mi się utwór mojego zespołu ulubionego.

Gość gość
lepiej przepic i wydac na dz/iw/ki niz odac rydzykowi

Gość gość
Słuchacze Radia Maryja i widzowie Telewizji Trwam to oddani Wierze i Polsce. Polska, nasz kraj to nasze dobro.

Gość gość
Ja oglądam tv Trwam. Jestem w Niemczech antena satelitarna skierowana jest na astrę a na tym satelicie innej polskiej stacji nie ma. Ta stacja nie jest taka straszna. Mają fajne programy podróżnicze. W wiadomościach nie ma wywiadów z opozycją. Tylko Pis i Kukiz 15.