Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wytrzymałybyście z moim chłopakiem?

Polecane posty

Gość gość

Pracuje, zarabia średnio, około 4,5-5 tys netto. Po pracy często dorabia, wykonuje projekty lub przyjmuje inne zlecenia. Codziennie biega lub uprawnia inny sport. I cały czas myśli tylko o przyszłości - kupił mieszkanie, które wynajmuje, myśli o kolejnym. Wkurza mnie ta jego ambicja, zaczął się uczyć szwedzkiego, myśli o studiach doktoranckich i dorabianiu na uczelni. Czy tylko ja się czepiam, czy wszystko jest ok?

Gość gość
Moze ty do niego nie dorastasz i dlatego cie to denerwuje

Gość gość
Przesadzasz. ale możesz mi go odstąpić. Lubię ambitne osoby.

Gość gość
Ale czy wytrzymałabyś z kimś, kto cały czas kombinuje, wymyśla nowe cele, nie ma czasu na odpoczynek.

Gość gość
gość dziś Ale czy wytrzymałabyś z kimś, kto cały czas kombinuje, wymyśla nowe cele, nie ma czasu na odpoczynek. zzzzz Ale on jest całkiem normalny - z tego co piszesz pracuje, myśli o przyszłości, uczy się - dba o umysł - ćwiczy - dba o ciało - oci ci chodzi? No chyba, że jest w bonusie patologicznym kłamcą, albo pijakiem, albo cie zdradza.... to bym sie martwiła.

Gość gość
tak, ja lubię takich facetów i nie potrzebuję żeby facet siedział ze mną pól dnia na kanapie i trzymał za rączkę. Ja jestem mniej ambitna od twojego faceta, ale też w jakimś stopniu cenię to co on i tez mam różne zajęcia po pracy i chciałabym faceta, który jest ambitny, żebym sama tez się bardziej mobilizowała przy nim do pracy nad sobą.

Gość gość
Dla mnie ideał. Daj jescze jakieś inne cechy, czy jest opiekuńczy, czy dotrzymuje słowa, czy ma szacunek do innych?