Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogłybyście być z moim chłopakiem?

Polecane posty

Gość gość

Pracuje, zarabia średnio, około 4,5-5 tys netto. Po pracy często dorabia, wykonuje projekty lub przyjmuje inne zlecenia. Codziennie biega lub uprawnia inny sport. I cały czas myśli tylko o przyszłości - kupił mieszkanie, które wynajmuje, myśli o kolejnym. Wkurza mnie ta jego ambicja, zaczął się uczyć szwedzkiego, myśli o studiach doktoranckich i dorabianiu na uczelni. Czy tylko ja się czepiam, czy wszystko jest ok?

Gość gość
Bardzo fajny facet, za to ty...no cóż. Nie owijając - ty jesteś beznadziejna. Dosłownie. Nie ma nadzieji, że z ciebie coś będzie.

Gość gość
Też uważam,że z Tobą autorko jest coś nie tak. Ja mam nieambitnego faceta kocham go zarabia 2000zl na rękę bywało nieraz,że zarabiał przez 3miesiace po 900zl i też musiałam żyć. Wybrałam miłość i klepie biedę... On mnie nawet nie szanuje o wszystkim muszę myśleć ja. Zazdroszczę Ci. Docen go.

Gość gość
Za mało danych, wlasciwie wiem o facecie, że ambitny i myśli o sprawach materialnych, nic więcej. Pewnie, że to są atuty, ale są ważniejsze sprawy. Dla mnie facet musi kochać i szanować, walczyć o rodzinę, kobietę, musi zarabiać by zapewnić byt, ale też dawać oparcie.

Gość gość
A co chciałabys jeszcze wiedzieć? Nie wstydź się zapytać!

Gość gość
"walczyć o rodzinę" :D buahahhahahha, pewnie piesciami ?:D

Gość szry
nie powienien tez sypiac ani odpoczywac. przeciez facet to automat do spelniania zyczen i oczekiwan. nie majacy prawa do wlasnego zdania, planow, przyszlosci. ma tylko krolewnie sluzyc CALYM swoim czasem, w przerwach z********ac, nie miec czasu ani na wlasny rozwoj ani na zadne swoje pasje. potem sie go rzuci, bo jest nudny "musi zarabiać by zapewnić byt, ale też dawać oparcie". nie nie MUSI. chyba ze jestes taka niesamodzielna kaleka. a nie przyszlo ci do tego egoistycznego lba male odwrocenie rol? zacznij komus zapewniac byt a rownoczesnie dawac oparcie. SZCZERZE zycze ci zostania samotna matka. a tak w ogole CO DASZ WZAMIAN? skoro facet cos MUSI, to oczywiste ze ty tez cos MUSISZ, co takiego??

Gość gość
Czepiasz się sama sobą nic nie reprezentując. Masz pstro w głowie i chłopak powinien Cię zostawić bo z Tobą nie będzie przyszłości .

Gość gość
A ty byś chciała tylko siedzieć i pachnieć? Nawet jak coś z tego wyjdzie, to on w końcu zauważy twoje kołtuństwo.