Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinia 111

Rozstanie w 8 miesiącu ciąży

Polecane posty

Gość Kinia 111

Chciałabym się wygadać .. prosić o radę . Poznałam chłopaka który wydawał się naprawdę ok , ma problemy , w których mu pomogłam. Dzięki mnie pogodził się z rodzicami po roku czasu , skończył z trawka itp. Byłam przez chwilę zakochana, tak mi się wydaje , on niby bardzo, był wdzięczny o wg . Po jakimś czasie zranił mnie i zawiodlam się na nim , lecz postanowiłam dać mu szansę . Było mi szkoda , myślałam ze każdy popełnia błędy . Po jakimś czasie było niby ok, któregoś dnia zadzwoniła do mnie jego mama , mówiac że nas wszystkich oszukuje z tym że chodzi do pracy , a od tygodnia nie wiadomo gdzie się podziewał. . a musiał pracować , ma długi w sądzie za strate prawa jazdy które musi opłacać . Wiele razy mówiłam mu że nie toleruje kłamstwa i że jak ktoś mnie zawiedzie to ciężko potem odzyskać moje zaufanie . Postanowiłam że nie chce kogoś kto mnie oszukuje , dlatego postanowiłam z Nim skończyć. Za chwilę znowu myśli że mi go szkoda i wg . Po czym dowiedziałam się że jestem w ciąży .. byłam załamana przez chwilę . Ale znowu postanowiłam dać mu szansę w końcu będziemy mieć dziecko . Ojciec załatwił mu pracę , przez chwilę było ok. Ale zrobiłam się bardzo nerwowa , cały czas żyłam w stresie nie miałam do niego zaufania , zaczęły się problemu z pieniądzmi, wynajem . On nie potrafił mnie zrozumieć , miał do mnie pretensje że się denerwuje , że jestem nerwowa że krzyczę . Zamiast mnie wspierać po kilku kłótniach zaczęło się . Zaczął robić się taki jak kiedyś . Po kłótni wychodził do kolegów , wracał pijany nad ranem . Nie rozumiał że nie mam ochoty iść siedzieć z jego znajomymi. To tylko oznajmiał mi że idzie , że nie będę mu zabraniać. Nie zgadzałam się a on i tak miał mnie gdzieś.. mogłam pisać , dzwonic a on nic , gdyby mi coś się stało nawet by o tym nie wiedział , któregoś razu jak pojechał po wypłatę w dzień wrócił po 4 rano pijany .. dostałam ataku , choruje na nerwicę a przerwałam leczenie , przez nerwy wylądowałam w szpitalu w 7 miesiącu ciąży .. już wtedy miałam z nim skończyć , lecz przepraszał, obiecywał myślałam że może już naprawdę będzie ok. Większość osób mówiło mi że to nie ma sensu , że nie patrzy na mnie i na dziecko które naraża na taki stres . Ale ja nie słuchałam . Po jakimś czasie znowu to samo . I potem znowu . Jemu nie było mnie szkoda , że z biedna dzidzia w brzuchu przez niego płacze po nocach , nie śpię ze stresu . Widocznie ma to gdzies . Gdyby kochał mógłby zaakceptować że nie toleruje czegoś takiego , wg na początku bycia razem , mówiłam wiele razy że nie nawidze gdy ktoś piję , że tego nie toleruje . Gdy byłam mała , mama rozstałam się z moim tatą właśnie przez alkohol, do tej pory pamiętam kłótnie .. i powiedziałam ostatni raz , jeszcze raz napije się bez okazji. Czy wybierze kolegow to koniec. I oczywiście się to powtórzyło . Powiedziałam że nie zartowalam i w poniedziałek wieczorem pojechalam do mamy , tu chociaż czuje się bezpiecznie.. jest czwartek wieczór, ani razu nie okazał skruchy , czy przeprosił , nie napisał . Zapytał się tylko na ile stopni ma sobie wstawić skarpetki , bo musiał wyprać na wyjazd , a wyjeżdża do Szwecji do pracy , i wróci za dwa miesiące .. wiem że ten związek nie ma sensu , dla mnie najważniejsze jest zaufanie , szczerość i poczucie bezpieczeństwa którego od niego nie mam . Rodzę za niecałe dwa miesiące i postanowiłam odejść , mam duże wsparcie u rodziców , i możliwość mieszkania u jednego z nich . Czy dobrze robię ?

Gość gość
Pamiętaj, że nie należą ci się żadne alimenty w takiej sytuacji. Zdychaj razem z tym bękartem szmato.

Gość gość
dobrze robisz, przecież to zwykły lump

Gość gość
Nie? Moze byś popatrzyła NA NIEGO, a nie wiecznie na siebie? Z tego co widze to ty jestes prowokatorką, nie potrafisz rozmawiac i tylko drzesz gębę. Jestes chora psychicznie i dziwisz sie ze facet to zapija?

Gość gość
wygadać to se mogłaś zanim rozłożyłaś nogi . zgłaszam do usunięcia, bo to forum dla kobiet a nie szmat