Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Damian18

Coś czuje tylko do jednej

Polecane posty

Gość Damian18

Wszystko od początku Jakieś pół roku temu, w szkole na lekcjach języka niemieckiego poznałem przesympatyczną dziewczynę, nazwijmy ją Ola. Tutaj warto zaznaczyć że chodzimy do II klasy liceum i mamy po 17, niedługo 18 lat także dla niektórych ludzi tutaj możemy być gówniarzami, ale mniejsza. Z początku była to zwykła znajomość typu "cześć cześć" i krótka wymiana zdań. Jednak coś mnie do niej przyciągało. Wygląd? Na pewno też, jednak bardziej przemawiał za mną charakter. Niewinna, grzeczna dziewczyna, która w dodatku jest harcerką - ze świecą dziś takiej szukać. Do rzeczy. Kontakt powoli się rozwijał, aż doszło do momentu kiedy praktycznie na każdym spotkaniu dawałem jej a to kwiaty, a to zapraszałem na kawę. Nie było źle i z pewnością było widać że nie zależy mi tylko na przyjaźni (robiłem wszystko powoli i taktownie, ale zaznaczałem w różny sposób że chcę być tym jedynym facetem, a nie zwykłym znajomym). Po kilku randkach niestety okazało się, że nie jest ona do mnie zbytnio przekonana. Nie doszło do powstania związku, pokłóciliśmy się. Coś koło miesiąc później przeprosiłem ją i znów jesteśmy kimś w rodzaju przyjaciół. Najgorsze jest jednak to, że w międzyczasie przez te kilka miesięcy miałem dwie dziewczyny. Było fajnie, ale zdałem sobie sprawę że nie czuje do nich tego samego co do Oli. Po poważnych rozmowach z nimi rozstaliśmy się w pokoju, gdyż uważam że nie ma sensu ciągnąć czegoś na siłę. Co mam właściwie robić? Niedługo są jej i moje urodziny, już się pozapraszaliśmy, generalnie kontakt mamy dobry, na przywitanie zawsze jakiś przytulas albo całus. Ciężko jest mi żyć z myślą że nie mogą z nią być. Skoro to uczucie już trwa pół roku to raczej musi być coś na rzeczy.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować