Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

proszę o pomoć w sprawie fototapety

Polecane posty

Gość gość

witam może ktoś coś doradzi , otóż mam w pokoju taki chropowaty tynk ozdobny na ścianie,, ale on nie jest do szorowanie bo schodzi z niego lakier, nad biurkiem syna jest brudna sciana, musiałbym wszystko drapać a niedawno malowałam mu pokój, w pokoju chcę mu na ścianę położyc fototapetę, teraz są rozne samoprzylepne, na wlizelinie, laminowane, mam nawet ze sklepu internetowego już wzór wybrany, jutro muszę jednak tam zadzwonić i zapytać , ale pytam jeszcze was , chodzi mi o to że na tym tynku on jest taki chropowaty czy mogłabym nakleić tą tapetę, tylko taka na flizelinie właśnie albo jest jeszcze lateksowa, może ktoś sie zna i coś doradzi, wielkośc byłaby taka 120 / 80

Gość Ja_Dyzio
piękny tynk i jakiś budowlaniec się zdrowo napracował aby stworzyć takie 'esy-floresy' na ścianie , trzeba mieć fachową rękę aby zrobić takie fajne formy na ścianie do wielokrotnego malowania farbą emulsyjną ale skoro nie chcesz to na ścianę można teraz nakleić kilka warstw gazety, polecam gazetę wyborczą, nie nadaje się do podcierania zadu ale jest dobra na ściany i można spoko na 'gazetę wyborczą' nakleić tapetę, Pozdro.

Gość gość
ale ten tynk nie jest nowy ale brzydki, malowałam miesiąc temu pokój pokój ale tynku nie ruszałam, i teraz widac jaka ciana jest paskudna brudna, aha i fachowiec nie napracował sie bo zrobił straszną fuszerkę, a może jakiś inny tynk mogłabym sama poóżyć

Gość gość
HA HA A WIDZIAŁES KIEDYŚ BUDOWLANCA KTÓRY SIĘ ZDROWO NAPRACOWAŁ, tacy co robia np.remonty mieszkań to odwalają straszne fuszerki, mieszkam w małym miasteczku i u nas jest kilku takich co robią prace wykończeniowe w domach, był i jest jeden z firma remontową, na tego pana czekało się okolo roku, i czekałam czekałam i pan robił mi tynki ozdobne na ścianach -klatka schodowa przedpokoje, i pięknie super, po około 3 latach coś zaczęło jakby odchodzic, dzwonię do niego mówi że przyjdzie za tydzien dwa zobaczyc co jest, akurat robiliśmy ogrodzenie i któryś z panów był u nas w domu i mówi co jest ,okazało sie ze pan fachowieć nie dał podkładu albo gruntu --nie wiem o które chodziło pod ten tynk,